De-ce-este-ideala-o-piscina-din-otel-inoxidabil

De ce este ideala o piscina din otel inoxidabil?

0 Shares
0
0
0

Pe timpul verii, atunci cand temperaturile de afara sunt foarte ridicate iar razele soarelui sunt foarte fierbinti este firesc ca fiecare dintre noi sa cautam cele mai eficiente solutii pentru a ne racori.

Cu siguranta fiecare persoana ar merge la strand sau la piscina, insa dupa o zi grea de munca, si cand deja mai este putin timp pana cand se intuneca, este mai dificil de ajuns si la piscina.

Exista insa norocosi care au acasa o piscina proprie, asa ca se pot racori cand doresc. Exista si situatii in care cei care nu detin o piscina, cauta firme care le pot oferi piscine ieftine. Cele mai ieftine si cele mai avantajoase piscine sunt cele din otel inoxidabil, despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

Piscinele din otel inoxidabil sunt rezistente la coroziune

Otelul inoxidabil este un aliaj de otel care contine elemente de crom, carbon, nichel si molibden, rezultand un material excelent care este rezistent la coroziune. Aceste elemente fac din piscinele din otel inoxidabil o alegere excelenta. Materialul este atat de durabil incat craparea si scurgerea sunt aproape inexistente.

Otelul inoxidabil este un material igienic

Otelul inoxidabil este un material igienic. Piscinele traditionale cu pardoseli sunt foarte poroase, facandu-le mai mari la risc pentru producerea de crestere bacteriana. Proprietatile suprafetei piscinelor din otel inoxidabil inhiba foarte mult cresterea bacteriana si este usor de intretinut, dar trebuie facuta in mod regulat.

Piscinele din otel inoxidabil arata bine in timp

Otelul inoxidabil are o calitate in ceea ce priveste faptul ca, indiferent unde il plasati, soarele, zapada, nisipurile, vanturile; nu il vor afecta, iar acest metal va arata la fel de bine si acum, si tot asa va fi chiar si in 20 de ani. Otelul inoxidabil este rezistent la decolorare, ceea ce inseamna ca si dupa ani si ani, va ramane la fel.

Piscinele din otel inoxidabil sunt una cu pamantul

Piscinele din otel inoxidabil Spas sunt fabricate din tabla reciclata, producand o frumoasa piscina durabila . Continutul reciclat al placilor din otel inoxidabil este cuprins intre 65% si 80%. Carcasa vasului este 100% reciclabila. Spre deosebire de multe alte materiale fabricate, otelul inoxidabil este reciclat fara nici o degradare.

Otelul inoxidabil este un material usor

Otelul inoxidabil este ideal pentru orice proiect, cum ar fi instalarea pe acoperis sau instalarea de iahturi, in cazul in care se iau in considerare fiecare posibilitate. Otelul inoxidabil este usor in comparatie cu structurile bazinelor conventionale. Datorita greutatii reduse, constructia unei piscine din otel inoxidabil nu are repercusiuni asupra fundatiei.

Piscinele din otel inoxidabil pot fi personalizate

Otelul inoxidabil este cea mai buna alegere atunci cand vine vorba de modele personalizate. Materialul poate fi curbat si contracarat oricarui design se potriveste cu fantezia ta. Fin si placut la atingere si sofisticat pentru ochi, otelul inoxidabil este pur si simplu elegant.

Asadar, tinand cont de toate aceste detalii, putem spune ca pentru toti cei care se afla in cautarea unor piscine ieftine, cele din otel inoxidabil pot reprezenta o solutie ideala.

0 Shares
You May Also Like