De ce este ideala o casa din containere?

De ce este ideala o casa din containere?

0 Shares
0
0
0

Casele din containere pot fi o alternativa excelenta la locuintele traditionale din mai multe motive. Daca va chinuiti ca aveti posibilitatea sa gasiti locuinte la preturi accesibile, sunteti interesat sa va indreptati in directia unor locuinte minuscule, sau daca aveti nevoie de o optiune flexibila pentru locuinte, aceste case din containere de calitate pot fi solutia pe care o cautati!

Casele realizate din containerele de transport cresc in popularitate si vin cu cateva avantaje uimitoare care nu pot fi oferite printr-o situatie conventionala de locuinte. Vom discuta despre acest aspect in urmatoarele randuri, in care veti ramane cu siguranta impresionati de toate avantajele pe care le puteti avea, daca veti opta pentru una din cele mai frumoase case din containere de calitate.

Sunt ieftine

In timp ce este posibil sa nu credeti ca va puteti permite sa detineti ceva si veti fi intotdeauna cu gandul la plata chiriei, construirea unei case din containerele de transport maritim, cu siguranta poate fi mult mai accesibila decat v-ati imaginat vreodata! Puteti gasi containere de transport pe care sa le achizitionati la preturi foarte mici, iar apoi mai trebuie doar sa stabiliti finisajele pe care le alegeti pentru interior.

Doar ca sa intelegeti mai bine, facem precizarea ca o casa din containere, cu toate finisajele care sa va permita un trai mai mult decat decent, poate costa mai putini bani decat un apartament. Si, la urma urmei este mult mai placut sa locuiti la casa decat la bloc, nu-i asa?

Casele din containere sunt puternice

Containerele de transport sunt in mod inerent puternice. Sunt fabricate pentru a fi rezistente si durabile. Containerele de transport sunt concepute pentru a transporta marfa, desi vremea extrema atat pe uscat, cat si pe mare. Pe mare pot fi supuse vanturilor de 100 mph sau valurilor de 50 de metri, ceea ce inseamna ca daca containerul poate supravietui in astfel de conditii cu adevarat nefavorabile, atunci va fi bun pentru o locuinta, chiar daca vor exista furtuni sau conditii meteo nefavorabile.

Aceasta durabilitate este scazuta pe masura ce otelul este indepartat pentru usi si ferestre. Exista un act de echilibrare in proiectarea dintre adaugarea geamurilor si a usilor, mentinand in acelasi timp cea mai inalta integritate structurala posibila.

Puteti gasi, de asemenea, planuri de casa pentru containere de transport care va permit sa pozitionati ferestrele si usile in spatele usilor originale ale containerului de transport. Acest lucru va permite sa pastrati integritatea structurala si durabilitatea originala care v-ar fi putut atrage intr-o casa de containere.

Cu acest tip de design, va pastrati, de asemenea, capacitatea de a bloca usile originale atunci cand parasiti casa, ceea ce este un aspect atragator daca acesta va fi o casa secundara care va fi vacanta din cand in cand.

Facem de-asemenea precizarea ca, containerele de transport pot rezista vanturilor puternice si furtunilor.

Cu siguranta acestea pot suporta vanturi de pana la 100 mph. Siguranta si securitatea locuintei containerului sunt amplificate in continuare atunci cand fixati casa pe o fundatie, asigurata in mod corespunzator, putand prelua viteze ale vantului de pana la 175 mph.

Deci, chiar si pentru cei care locuiesc intr-o zona cu vreme extrema, cum ar fi uraganele sau tornadele, locuinta dvs. din containere este construita pentru a rezista furtunii.

In ceea ce priveste conditiile meteorologice din Romania, nu exista absolut nici un motiv pentru care din acest punct de vedere, cele mai frumoase case din containere de calitate, sa nu reprezinte o alegere buna.

Rezistenta la daunatori

Deoarece materialul principal de constructie al unui container de transport convertit este otelul, acestea sunt foarte rezistente la erori si daunatori.

De exemplu, chiar daca aveti pardoseli din lemn sau captusiti exteriorul casei dvs. de containere de transport, deoarece cadrul intern al cladirii este realizat din otel, nu trebuie sa fiti ingrijorati de lupta cu termitele.

Termitele ar putea deteriora partea exterioara sau orice finisare interioara, dar nu ar putea sa deterioreze integritatea structurala a casei dvs., asa cum se poate face cu o casa construita cu metode conventionale.

Casele din containere ofera libertate

Exista o serie de moduri diferite prin care casele de containere de depozitare ofera libertate.

  • Libertatea financiara: Cum ar arata viata ta daca nu ai avea o ipoteca sau chiar o plata? Cu o capacitate mai scazuta de punct de pret pentru casele de containere, s-ar putea sa aveti libertatea financiara de a achizitiona o casa, lucru care s-ar putea sa nu fi posibil cu o casa traditionala. Pretul mai mic ofera, de asemenea, posibilitatea de a fi fara ipoteca mult mai rapid decat este posibil, cu un pret mai ridicat care vine cu o casa conventionala si o ipoteca. Cand esti fara credit ipotecar, ai flexibilitatea de a trai cu adevarat viata pe care vrei sa o traiesti, nu sa te concentrezi pe plata facturilor.
  • Libertatea fizica: la fel cum o casa minuscula pe roti este mobila, la fel si o casa de containere! Este nevoie de ceva mai multa logistica pentru a face acest lucru, dar puteti muta containerul dvs. de transport in toata tara ,si chiar in lume! Atata timp cat ai un teren si carlige pentru utilitati, ai un loc unde sa iti pui casa!

Casele din containere sunt eco friendly

In ultimul deceniu, oamenii au inceput sa caute mai multe modalitati de a-si reduce amprenta de carbon si de a recicla si reutiliza articole ori de cate ori este posibil. Casele de containere de transport ofera o oportunitate excelenta de a indeplini ambele aceste obiective cu alegerea dvs. de locuit.

Cu o izolatie adecvata, locuintele din containere pot fi incredibil de eficiente din punct de vedere energetic si pot face fata atat verilor calde, cat si iernilor reci si vantoase. Ca si in cazul multor modele minuscule de locuinte, o casa de containere poate fi incredibil de eficienta din punct de vedere energetic, datorita dimensiunilor mici. Izolatia cu valoare ridicata poate usura incalzirea sau racirea spatiului mic, iar multi proprietari opteaza pentru o optiune de energie solara, care poate reduce si mai mult costul lunar al utilitatilor.

Eficienta energetica se obtine prin reducerea incarcarilor de energie si prin utilizarea sistemelor si aparatelor care au dimensiunea corecta pentru a face fata acestor sarcini reduse.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like