De ce ar trebui sa iti cumperi un calculator second hand?

De ce ar trebui sa iti cumperi un calculator second hand?

0 Shares
0
0
0

Acum mai bine de un deceniu, cei care aveau intentia de a cumpara un echipament pe care sa il foloseasca in interes personal pentru acasa, cu scopul de a naviga pe internet, pentru a asculta muzica, pentru a se juca sau pentru a viziona filme sau pentru diferite alte motive, in mod evident isi indreptau atentia spre un calculator nou.

In acea perioada erau si utilizatori care nu prea aveau un spatiu mare de depozitare in casa, astfel ca isi indreptau atentia spre un laptop, insa in mod evident laptopurile din perioada respectiva nu erau la fel de performante precum un calculator.

Ei bine, odata cu trecerea timpului insa, lucrurile s-au schimbat foarte mult, astfel ca dintre toti cei care isi doresc un echipament pentru acasa, cu siguranta majoritatea isi vor indrepta atentia spre un laptop, in defavoarea unui calculator, atunci cand vorbim despre echipamente noi.

Acest lucru este oarecum firesc, tinand cont de faptul ca un laptop are dimensiuni mult mai mici decat un calculator, si poate sa fie cel putin la fel de performant, daca nu chiar mai performant decat un PC.

Aceste motive sunt cele care ii vor determina pe utilizatori sa isi indrepte mai mult atentia spre un laptop decat spre un PC, atunci cand vine vorba despre echipamentele noi.

In momentul in care insa vine vorba despre echipamente second hand, atunci cu siguranta utilizatorii prefera sa isi indrepte atentia spre calculatoare second hand, in defavoarea laptopurilor second hand.

Majoritatea utilizatorilor considera ca un calculator second hand ar fi mult mai performant decat un laptop second hand, iar tocmai din acest motiv ei isi vor indrepta atentia spre calculatoare la mana a doua, in defavoarea laptopurilor la mana a doua.

Daca ai de gand sa iti cumperi un astfel de echipament pe care vrei sa il folosesti doar pentru a asculta muzica, pentru a naviga pe internet sau pentru a viziona un film, atunci cu siguranta alegerea unui PC
second hand se va dovedi a fi una inspirata pentru tine.

Chiar si in momentul in care lucrezi de acasa, poti sa iti cumperi un calculator second hand, pentru ca in cazul in care munca ta se desfasoara in mediul online, vei putea sa folosesti fara probleme un astfel de echipament.

Probleme ar fi in cazul in care ar fi nevoie sa ai instalate tot felul de programe speciale, insa in acest caz, cu siguranta ti-ai alege un model de calculator nou.

In ciuda faptului ca un calculator ocupa mai mult spatiu in casa decat un laptop, daca ai de gand sa iti cumperi un echipament second hand, atunci cu siguranta mai bine iti alegi un calculator decat un laptop.

Preturile calculatoarelor second hand, sunt asemanatoare cu cele ale laptopurilor second hand, insa performantele unui PC second hand, sunt superioare, motiv pentru care trebuie sa optezi pentru un PC, insa dupa cum am mai spus, doar daca ai nevoie de un echipament nou, se merita sa iti indrepti atentia spre un laptop.

0 Shares
You May Also Like