De ce ai nevoie de Smart Home Salus 

De ce ai nevoie de Smart Home Salus 

0 Shares
0
0
0

Pentru a face un apartament sau casă confortabilă și caldă, ai nevoie de sistemul de încălzire Smart Home Salus care te va ajuta să economisești energia și să simți confortul. Cu setări individuale la îndemână, poți crea un climat potrivit pentru fiecare camera din casa ta și pentru fiecare membru al familiei.

Acest lucru este valabil și atunci când ții animale sau plante exotice în sere sau când depozitezi băuturi scumpe într-o cramă. Salus îți oferă o selecție dintre cele mai bune termostate inteligente.

Inteligent, ușor de utilizat și incredibil de confortabil

Smart Home Salus este dotat cu senzori de temperatură, umiditate, lumină ambientală, fiind ușor de folosit, deoarece pot fi controlate de pe tabletă sau smartphone. Sistemul   inteligent de încălzire a locuinței poate fi amplasat într-un singur loc și nu trebuie să te plimbi prin camere și să setezi temperatura dorită pentru pardoseala încălzită sau radiatoare.

Toate acestea se pot face printr-o aplicație specială pe telefon sau computer, fără a te ridica din scaunul confortabil.

O varietate de funcții și programe

Îți place să dormi în frig și să te trezești în căldură? Setează parametrii necesari și sistemul va pregăti automat dormitorul, baia, holul cu o oră înainte de a te trezi. Folosind telecomanda Smart Home Salus, poți trimite de la distanță o comandă pentru încălzirea aerului la temperatura dorită.

De asemenea, microclimatul se schimbă în funcție de factorul care se află în camere. Când selectezi funcția „Am plecat”, temperatura scade la + 18 grade C (nivel de economisire), iar modul de încălzire anterior este restabilit când revii. Poți verifica această oră în avans sau poți activa funcția „Am venit”.

Avantaje atunci când comanzi Smart Home Salus

Termostatul de testare a soclului controlează obiceiurile utilizatorului și încălzirea în consecință. De exemplu, dacă te duci la culcare în mod regulat, să zicem la ora 11, sistemul îți va studia tiparele de comportament și va opri sistemul atunci când este necesar. Interfața este incredibil de simplă de utilizat.

Aplicația și termostatul sunt ușor de utilizat. Designul modern este unul minimalist. Poți seta temperatura sau funcțiile sistemului dorite pentru fiecare camera, folosind o aplicație specială de pe tabletă, smartphone sau computer. Proiectarea interfeței este dezvoltată în conformitate cu dorințele utilizatorilor, astfel încât controlul climatului să fie deosebit de plăcut, logic și convenabil.

Termostat inteligent disponibil – limitat

Acest lucru este foarte util dacă vrei să ai apă caldă în orice clipă. Smart Home Salus este compatibil cu centrale și boilere, oferind economie de energie, mai ales că dispune de funcții wireless accesibile. Afișajul dispozitivului este simplu. În timpul instalării inițiale, vei răspunde la câteva întrebări simple pentru a se crea un program bazat pe stilul tău de viață.

Opțiunea wireless îți permite să plasezi termostatul oriunde în casă, ceea ce este convenabil pentru tine. Alerta de sistem este utilă în caz de urgență sau dacă lași fereastra deschisă într-o cameră încălzită.

Vei primi un mesaj despre problemă și vei fi trimis la consola de acasă pentru a rezolva problema. Sistemul Smart Home Salus va trece pe cel mai potrivit mod.

0 Shares
You May Also Like