De cate tipuri sunt aspiratoarele comerciale?

De cate tipuri sunt aspiratoarele comerciale?

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca conduceti un hotel, un serviciu de ingrijire sau un restaurant de orice dimensiune, exista o echipament de curatare fara de care nu va puteti desfasura activitatea:un aspirator. Alegand cel mai bun produs din gama de Aspiratoare Profesionale pentru aplicatia dvs., puteti pastra pardoselile stralucitoare, puteti crea un sistem eficient de curatare si puteti asigura siguranta angajatilor si a clientilor, astfel incat afacerea dvs. va lasa intotdeauna o impresie pozitiva.

Ce inseamna ca un aspirator este profesional?

In timp ce aspiratoarele de domiciliu isi fac treaba atunci cand sunt utilizate in mod rar, un aspirator profesional de calitate este in general mai durabil, mai puternic si construit pentru utilizare continua.

Tipuri de aspiratoare

Cu un cap de curatare alimentat, o punga sau un recipient pe maner si un cablu de alimentare lung, aspiratoare verticale sunt excelente pentru curatarea de uz general in camerele de hotel, birouri si zonele deschise ale restaurantului.

Designul de sine statator este ideal pentru aplicatiile in care echipajul dvs. de curatenie se va deplasa dintr-o zona in alta, deoarece nu trebuie decat sa rulati aspiratorul in camera alaturata si sa il conectati. In plus, multe aspiratoare verticale se vor incadra pe carucioarele pentru menaj, astfel incat acestea sa poata fi transportate cu usurinta cu restul materialelor de curatare ale hotelului.

Aspiratoare canistra

Un vid de recipient are un cap de curatare care este atasat la sacul de murdarie si la motor printr-o bagheta rigida si un furtun lung si flexibil. Capul de vid este mult mai usor si mai manevrabil decat un aspirator vertical, deoarece nu este necesar sa mutati recipientul cu fiecare trecere. De asemenea, aceste aspiratoare in general tind sa fie mai linistite decat alte stiluri.

Avand in vedere ca au capete de curatare mai mici si mai manevrabile, aceste aspiratoare sunt perfecte pentru curatarea sub mobilier si sunt mai usor de manevrat atunci cand aspirati scarile. Desi depozitarea furtunului si a baghetei impreuna cu recipientul poate ocupa mai mult spatiu, comoditatea utilizarii unui aspirator de tip canistra poate depasi problemele de depozitare atunci cand trebuie sa curatati sub scaune si mese intr-un cadru de restaurant.

Aspirator tip rucsac

Concepute pentru a fi usoare si usor de transportat, aceste aspiratoare fac usor curatarea continua a angajatilor pentru perioade lungi de timp. Majoritatea modelelor sunt dotate cu placute ergonomice si suporturi pentru spate pentru siguranta angajatilor, plus ca sunt suficient de usoare pentru ca persoanele cu diverse staturi sa le poata folosi.

Unele aspiratoare rucsac au de asemenea, o caracteristica care permite utilizatorilor sa schimbe unitatea de la un aspirator la un suflant, dupa cum este necesar. Oferind comoditate, manevrabilitate, versatilitate si beneficiul suplimentar de a fi usoare, aspiratoarele de tip rucsac sunt excelente nu numai pentru serviciile de igienizare, ci si pentru aplicatiile de curatare industriala.

Aspirator portabil

Daca aveti nevoie de un vid mic pentru a curata scarile, draperiile sau tapiteria in restaurant, hotel sau birou, un aspirator portabil este o alegere excelenta! Mici si usoare, aceste aspiratoare sunt usor de transportat de la o sarcina la alta.

Aspirator umed-uscat

Aceste masini specializate pot matura orice tip de mizerie, de la praf si resturi la santiere, pana la lichide de la o inundatie sau deversare accidentala. Un element indispensabil pentru serviciile de curatare profesionale, aspiratorul umed-uscat este ideal pentru curatarea dupa o renovare sau un dezastru natural. Dupa o furtuna sau o conducta de apa izbucnita, aspiratoarele umede / uscate pot elimina o mare parte din mopul si galeata pentru a face curatarea sa mearga mai repede.

Multe dintre aceste aspiratoare tind sa fie mai puternice decat alte soiuri, asa ca luati in considerare nivelul decibelic al fiecarei unitati inainte de a cumpara si sa fie pregatiti cu protectie pentru urechi pentru angajatii dvs. O alta consideratie specializata pentru aspiratoarele umede / uscate este metoda de golire. Cautati o unitate care vine cu o supapa de evacuare sau un furtun de scurgere.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like