Dantura este o carte de vizita

Dantura este ca o carte de vizita

0 Shares
0
0
0

Centrul Class Med din Brasov foloseste pentru investigatii si tratamente, aparatura de ultima ora.

Am auzit insa pe foarte multi oameni din jurul meu ca le-ar fi teama de dentist. Nu cunosc motivatia tuturor, insa indiferent de natura acesteia, teama trebuie sa fie infranta. Am o prietena care a apelat de curand la servicii de implant dentar Brasov.

Mi-a spus ca dantura este foarte importanta in viata sa, ca doreste sa aiba relatii sanatoase, sa nu ii fie rusine sa zambeasca in public si totodata sa isi pastreze si organismul sanatos. Dintii lipsa aduc probleme cand vine vorba de digestie.

Prietena mea a preferat sa se gandeasca la altceva, sa viseze la o vacanta si la cerul magic al asfintitului, la crestele inzapezite al muntilor si aproape a uitat apoi ca se afla si pe celebrul scaun al dentistului, chiar si in timpul unei interventii minore.

Zambetul este cartea noastra de vizita. Nu neglija dantura copilului tau, nu iti neglija dintii, indiferent ce varsta ai.

Daca esti in vacanta, poti avea parte de un tratament de calitate, oferit de specialist din Brasov. Din pacate, uneori se intampla si lucruri neprevazute.

Implantologia este metoda moderna de inlocuire a dintilor lipsa, prin sustinerea coroanei protetice dentare de catre implantul dentar.

Confortul pacientului in cazul utilizarii implantului dentar este apropiat cel mai mult de confortul dat de dintele natural. Complexul coroana-implant reface atat aspectul initial al dintelui cat si radacina dentara. Prin refacerea portiunii osoase, acest complex coroana-implant capata o functionalitate maxima, transmiterea fortelor masticatorii facandu-se direct in interiorul osului.

Implantul dentar este practic un mic surub de titan care inlocuieste radacina dentara. Interventia chirurgicala prespune inserarea implantului in osul maxilar superior sau inferior, sub efectul anesteziei, operatie complet nedureroasa.

O radiografie dentara, in cadrul tratamentului stomatologic este frecvent necesara. Este de ajutor cand vine vorba de o diagnosticare corecta a cazului clinic si la elaborarea planului de tratament.

Cheia spre o dantura perfecta este in tine, inseamna grija fata de propria persoana si respect pentru tine, dar si pentru cei din jur. Inseamna sa iti infrangi in primul rand frica de a merge la dentist, sa il consulti o data la sase luni, nu doar atunci cand te doare prea tare si medicamentele luate dupa ureche nu mai fac fata.

Dantura este o carte de vizita, cheia catre succes si o viata implinita.

0 Shares
You May Also Like