Cursuri spirituale care iti vor extinde potentialul

Cursuri spirituale care iti vor extinde potentialul. Trezeste-ti spiritul!

0 Shares
0
0
0

Constiinta acestei planete se extinde, iar acest lucru ne afecteaza pe toti. Suntem in vremuri de multe treziri spirituale, pe langa extinderea constiintelor noastre.

Daca tu  crezi ca ai daruri interioare, percepi lucrurile in afara acestui plan sau pur si simplu stii lucruri pe care poate altii nu le stiu, este foarte posibil sa ai daruri spirituale… Si nu este vorba despre cadouri, deoarece unele dintre aceste cursuri, cum ar fi calatoriile astrale, vise lucide, Reiki si alte cateva, va vor invata si va vor oferi noi abilitati.

Este o meditatie scurta, pentru a atrage echilibrul si vindecarea chakrelor. De asemenea, are undele cerebrale Theta pentru relaxare mai profunda si mesaje subliminale, cum ar fi: “Sunt lumina”, “Chakrele mele sunt in echilibru”, “Am sanatate si fericire”…

Experimentati acum prima meditatie  si veti fi constienti de toate noutatile. Avand chakrele in echilibru ajuta foarte mult la dezvoltarea ta spirituala..

Aflati mai multe despre cursuri Reiki!

Definitia Reiki

Reiki este o arta a vindecarii spirituale. Nu este un tip de masaj si nici nu se bazeaza pe credinte sau sugestii. O sesiune Reiki poate dura, de obicei, intre 60 si 90 de minute. Sesiunea este efectuata de un practicant Reiki sau maestru de stabilire a mainilor pe pozitii specifice. In timpul sesiunii Reiki, pacientul este complet imbracat si culcat confortabil pe o masa de masaj sau asezat pe un scaun.

Sesiunile Reiki ajuta la scaderea nivelului de stres si aproape intotdeauna se dovedesc a fi o experienta foarte relaxanta. Sesiunile sau cursurile Reiki sunt o modalitate extraordinara de a investi in propria bunastare.

Reiki este:

  • O forma subtila si eficienta de energie vindecatoare care foloseste energia vitala ghidata spiritual (Rei-ki)
  • Se practica in toate tarile lumii
  • Este folosit in multe spatii precum spitale, ospicii, precum si in practicile private si ca mijloc de auto-tratament.
  • O modalitate complementara minunata intr-un program de wellness sau vindecare personala

Reiki nu este:

  • O practica afiliata fara religie
  • Energia Reiki ca atare este veche de mii de ani

Calitati care definesc Reiki:

  • O practica care transmite energie vindecatoare prin maini
  • Este achizitionat printr-un proces de tuning
  • Energia nu este ghidata de practicant, ci de insasi intelepciunea inerenta acesteia.
  • Energia Reiki nu se bazeaza pe credinte sau sugestii.

O sesiune Reiki poate ajuta la scaderea tensiunii si a stresului si poate ajuta organismul sa promoveze un mediu de vindecare pe toate planurile: fizic, emotional si spiritual. Sesiunile sunt placute si relaxante si tind sa fie folosite frecvent pentru bunastarea personala. Un curs Reiki de nivel I este un mare cadou pe care vi-l  puteti oferi singur.

Pentru ce este Reiki?

Dupa acest prim contact despre originea Reiki, ne vom intreba cu siguranta: pentru ce este? sau care este functia sa si ce ne poate aduce?

Reiki ne ajuta sa ne echilibram energia si, prin urmare, emotiile. Ar trebui sa pornim de la cunoasterea principiilor fundamentale ale Reiki pentru a intelege bine functiile si efectele sale.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like