Cum trebuie procedat cand se descarca foarte repede o baterie iPhone?

Cum trebuie procedat cand se descarca foarte repede o baterie iPhone?

0 Shares
0
0
0

Apple este unul dintre cei mai apreciati producatori de telefoane mobile de pe piata, datorita dispozitivelor iPhone foarte performante cu care isi rasfata utilizatorii.

Oamenii isi indreapta atentia spre dispozitivele iPhone din diferite motive. Unul dintre acestea, este sistemul de operare iOS, care este total diferit de Android. Apoi, specificatiile tehnice ale dispozitivelor iPhone sunt impresionante, iar acesta este un alt motiv datorita caruia utilizatorii opteaza mereu pentru dispozitive iPhone.

Unul dintre dezavantajele acestor telefoane insa, este legat de faptul ca bateriile lor se descarca prea repede, si de multe ori utilizatorii iau in considerare ideea de a opta pentru o inlocuire baterie iPhone. Daca detineti un dispozitiv iPhone care se descarca rapid, iata cum trebuie sa procedati, inainte de a inlocui bateria.

Mentineti aplicatiile actualizate

Este foarte important sa aveti toate aplicatiile actualizate. In caz contrar, acestea pot descarca mult mai repede bateria decat v-ati imagina. Pentru a verifica aplicatiile, accesati AppStore si verificati cate aplicatii trebuie sa fie actualizate. Daca exista mai multe aplicatii care necesita actualizare, apasati pe Update All. Apoi, dupa actualizare puteti verifica bateria.

Verificati utilizarea bateriei

Verificarea utilizarii bateriei pe iPhone-ul dvs. va va ajuta sa identificati aplicatiile care pot cauza o problema.

  • Lansati aplicatia Setari;
  • Atingeti Baterie;
  • Utilizarea bateriei va dura un moment pentru a aparea pe ecran;
  • Atingeti Afisare utilizare detaliata.

Acest lucru va va oferi detalii despre utilizarea prim-planului si a puterii de fundal a aplicatiilor. Identificati aplicatiile care prezinta o diferenta uriasa intre cele doua, deoarece acestea pot fi cele care provoaca problema.

Daca doriti sa analizati utilizarea bateriei pe o perioada de timp, atunci Apple face acest lucru usor si pentru dvs. Atingeti Ultimele 7 zile si veti avea o vedere mai larga a consumului de energie electrica intr-o perioada de timp. Daca observati ceva care preia puterea, verificati daca aplicatia necesita intr-adevar cantitatea de energie sau nu.

De exemplu, daca ati actualizat recent si iCloud descarca miniaturi, atunci are sens ca aplicatia sa foloseasca mai multe resurse de energie, dar daca un joc pe care l-ati descarcat arata o utilizare neasteptata a bateriei, ar fi mai bine sa dezinstalati aplicatia.

Faceti dublu clic pe butonul Acasa pentru a extrage toate aplicatiile active de pe iPhone. Cautati aplicatia pe care doriti sa o scoateti din forta si trageti aplicatia de pe ecran.

Verificati luminozitatea ecranului

Este foarte important ca ecranul dispozitivului sa nu aiba nivelul de luminozitate ridicat. Acest lucru duce la un consum mare de resurse de energie, ceea ce inseamna ca bateria telefonului se va descarca mult mai repede decat ar fi firesc.

Acestea sunt cateva solutii pe care daca le veti pune in practica, in mod normal ar trebui sa va ajute dispozitivul iPhone sa ramana mai mult timp incarcat. In cazul in care solutiile nu au efectul dorit, cel mai probabil veti duce telefonul in service gsm specializat in reparatii iPhone, iar specialistii va vor spune daca este necesara o inlocuire baterie iPhone sau daca exista o alta solutie.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…