Cum se repatriaza decedatii din Germania?

Cum se repatriaza decedatii din Germania?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani de zile, din ce in ce mai multi romani aleg sa mearga in Germania, din diferite motive, iar acest lucru este lesne de inteles daca stam sa ne gandim la cat de frumoasa este aceasta tara.

Plus de asta, multi romani aleg sa mearga la munca in Germania, datorita faptului ca acolo au posibilitatea de a castiga mult mai multi bani decat in Romania, asa ca in cativa ani de zile, cu banii castigati acolo, isi vor putea crea un viitor frumos in tara noastra.

Trebuie insa precizat faptul ca, in ultimii ani, au fost foarte multe cazuri ale persoanelor de nationalitate romana, care au plecat in Germania, fie la munca, fie in vacanta, si care si-au gasit acolo sfarsitul.

Pentru familiile acelor persoane, cu siguranta au fost momente grele, la fel cum este pentru orice familie sa auda ca un membru si-a gasit sfarsitul intr-o tara straina.

Ei bine, familiile celor care si-au pierdut viata in Germania, cu siguranta isi vor dori sa isi poata ingropa acasa decedatul, crestineste, dupa obiceiurile romanesti, asa ca vor face tot ce le sta in putinta pentru repatrierea decedatului.

In aceste conditii, familia indurerata va putea sa apeleze la serviciile unei firme de pompe funebre, care ofera servicii funerare complete, iar o asemenea firma, poate oferi si servicii de repatriere decedati Germania.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, acest lucru inseamna ca, familia indurerata tocmai a gasit o solutie foarte buna, prin care isi poate repatria decedatul, pentru ca acesta sa fie inmormantat acasa la el.

In primul rand, membrii familiei indurerate, care vor contacta firma de pompe funebre, in momentul in care vor mentiona orasul din Germana in care se afla trupul neinsufletit al membrului familiei lor, vor putea afla pretul pe loc, pentru serviciul de repatriere.

In cazul in care pretul pe care firma respectiva il solicita nu este considerat a fi unul mare de catre familia indurerata, atunci cu siguranta se va trece la urmatorul pas, pentru ca decedatul sa fie cat mai rapid repatriat.

Trebuie mentionat aici faptul ca, odata ce ambele parti cad de acord asupra pretului, firma care se ocupa de repatrierea decedatului, se va ocupa de eliberarea tuturor documentelor necesare pentru crearea pasaportului mortuar, care este necesar pentru ca decedatul sa poata sa fie transportat din Germania in Romania.

Acest pasaport mortuar este extrem de important, pentru ca in conditiile in care el lipseste, repatrierea nu poate avea loc.

Pe langa obtinerea acestor documente necesare pentru ca decedatul sa fie repatriat, firma respectiva, se poate asigura si de alegerea sicriului special pentru repatrierea decedatului.

Plus de asta, familia va primi consultanta pe toata durata procesului de repatriere, pentru a stii exact stadiul in care se afla firma, si pentru a afla cu exactitate data si ora la care trupul neinsufletit al decedatului va ajunge in localitatea mentionata.

Asadar, este foarte important ca toti cei care au un membru al familiei decedat in Germania de exemplu, sa stie ca pentru repatrierea acestuia, trebuie sa apeleze la serviciile unei firme specializate in repatriere decedati.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…