Cum se alege o rochie de seara?

Cum se alege o rochie de seara?

0 Shares
0
0
0

Pentru ca vreti sa fiti cea mai frumoasa sau sa aratati spectaculos la eveimentele la care urmeaza sa va prezentati va propunem un pachet de 5 reguli foarte importante de care ar fi bine sa tineti cont in momentul in care va alegeti o rochie de seara.

Desi pare complicat la prima vedere lucrurile sunt simple in esenta in momentul in care alegeti ce rochie trebuie sa purtati. Aceste sfaturi sunt in general valabile pentru rochii de seara si in cazul in care alegeti alte tipuri de rochii va recomandam sa va documentati special pentru ele.

Materialul este cel mai important element. Nu trebuie sa alegeti musai o rochie din matase sau din materiale scumpe atunci cand bugetul nu va permite. Va trebui sa mizati in special pe aspectul pe care il are rochia pe care urmeaza sa o purtati.

Puteti sa gasiti foarte multe lucruri dragute la preturi bune. Nu e necesar sa investiti o avere in piese pe care este foarte posibil sa nu le purtati decat o data. Intre rochiile facute din materiale lucioase si bun gust este o linie destul de fina si in cazul in care aceasta linie este depasita veti risca sa nu mai aratati asa cum va doriti.

De asemenea va recomandam sa alegeti materiale usoare si fluide care sunt adaptate in functie de forma lor pe corp si care va avantajeaza. Texturile opace sunt indicate pentru astfel de situatie.

Puteti sa obtineti o tinuta foarte buna si cu rochii realizate din materiale mate daca acestea sunt croite bine. Despre acest aspect urmeaza sa vorbim cand vom ajunge la regula 2.

Designul si forma sunt cheia unei rochii de succes. In cazul in care v-ati lamurit cum sta treaba in ceea ce priveste alegerea materialelor va trebui sa urmati si pasul cu numarul doi si anume sa alegeti o forma.

Va recomandam sa va ganditi ca veti pusa in valoare daca rochia este aleasa corect si de aceea este bine sa fiti foarte exigenta in ceea ce priveste modelul pe care il veti imbraca.

Varietatea de evenimente care au loc seara este destul de mare. Va trebui sa tineti cont de tipul evenimentului la care participati. Poate sa fie vorba despre nunta, cocktail, botez, petrecere, un eveniment cultural si lista ramane deschisa.

La botezuri si la nunti se va preta o rochie pretioasa cu multe detalii. In cazul  In cazul in care este vorba despre un cocktail sau despre un party puteti sa mizati pe rochii cu influente casual care se pot adapta foarte usor in context si daca este vorba de rochii de opera, de teatru sau de balet in mod cert nu veti gresi  in momentul in care veti alege o rochie neagra.

Una din cele mai mari probleme cu care se confrunta femeile cand trebuie sa aleaga rochia este culoara. Culorile mai tari raman in prim plan.

Pentru femeile clasice se recomada nuantele nude sau nuantele neutre si pentru persoanele nehotarate pastelurile sau mixurile de culori calde. Tineti cont si de acele culori care va avantajeaza in ceea ce priveste tenul, ochii sau parul.

0 Shares
You May Also Like
Istoria costumului barbatesc

Istoria costumului barbatesc

Istoria costumului barbatesc incepe in urma cu cateva sute de ani cand ceea ce numim azi costum barbatesc…