Cum să vă pregătiți casa pentru tratarea dăunătorilor

0 Shares
0
0
0

 

Controlul cu succes al dăunătorilor necesită colaborarea dintre specialiștii unei firme DDD care oferă servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție în combaterea dăunătorilor și proprietarii de case sau afaceri.

Poate că nu știți acest lucru, dar în calitate de proprietar de casă, nu se termină doar cu apelarea la servicii de deratizare. Trebuie să faci puțină muncă pentru a-ți pregăti casa pentru inspecție.

De ce ar trebui să vă pregătiți casa pentru tratarea dăunătorilor?

În general, serviciile de deratizare împotriva dăunătorilor  nu acoperă pregătirea locuinței dumneavoastră pentru tratament. Acestea includ depozitarea alimentelor, îmbrăcămintei, mobilierului și a altor obstacole departe de zona cu probleme.

Dar, cu toate acestea, o companie de încredere pentru controlul dăunătorilor ar trebui să vă poată oferi sfaturi, ghidându-vă prin ceea ce trebuie și nu trebuie să faceți în pregătirea casei pentru tratament după efectuarea unei evaluări a riscurilor la fața locului.

Scopul aici este să vă asigurați că tratamentul decurge fără probleme, dar, mai important, să vă asigurați că respectați recomandările și că niciun punct din recomandările date de agenții DDD nu este lăsat nerealizat. În caz contrar, o pregătire slabă poate da rezultate nesatisfăcătoare sau, mai rău, poate crește riscurile de reinfestare.

Indiferent de tipul de infestare, primul pas pentru a vă pregăti casa pentru combaterea dăunătorilor este curățarea acesteia – și din cel puțin trei motive:

  • Asigurați-vă că zonele casei dvs. sunt ușor accesibile pentru specialiștii în combaterea dăunătorilor
  • Pentru a elimina orice sursă de hrană care poate atrage dăunătorii; și
  • Eliminați ascunzătoarele, cuiburile și orice dăunători vizibili pe cât posibil
  • Aspirați covoarele, frecați podeaua și suprafețele bucătăriei pentru a îndepărta orice firimituri de alimente
  • Mutați tot ce vă poate împiedica în timpul tratamentului – rufe murdare, vase murdare și gunoi. Același lucru este valabil și pentru mobila dvs.

 

În ceea ce privește siguranța dumneavoastră și a familiei dumneavoastră, este indicat să eliberați spațiul după terminarea tratamentului.

Există mai multe riscuri la care te expui dacă nu te pregătești pentru un serviciu profesional de control al dăunătorilor:

  1. Contaminare alimentară: Dăunătorii precum șobolanii, gândacii sau rozătoarele pot contamina alimentele sau suprafețele de gătit cu bacterii periculoase, cum ar fi Salmonella sau E. coli.
  2. Boli transmise de dăunători: Dăunătorii pot transmite boli periculoase prin intermediul excrețiilor sau prin înțepăturile lor. De exemplu, țânțarii pot transmite boli precum Encefalita de la țânțari sau West Nile Virus, iar șobolanii pot transmite boala Lyme.
  3. Deteriorarea proprietății: Dăunătorii pot provoca pagube materiale prin rosul sau distrugerea proprietății, cum ar fi cablurilor sau materialelor de izolare.
  4. Infestare mai severă: Ignorarea semnelor de prezență a dăunătorilor poate duce la o infestare mai severă, care poate fi mai dificil de controlat și mai costisitoare.

Este important să se adopte măsuri preventive pentru a preveni prezența dăunătorilor, cum ar fi întreținerea adecvată a proprietății, utilizarea de produse pentru controlul dăunătorilor și apelarea la servicii profesionale de control al dăunătorilor în cazul în care se suspectează prezența acestora.

Serviciile DDD oferă o igienizare completă adaptată nevoilor tale. Acestea se concentrează pe trei aspecte importante: deratizarea, dezinsecția și dezinfecția. Astfel, poți fi sigur că rezultatul final va fi unul satisfăcător.

Controlul dăunătorilor este o metodă eficientă, sigură și rapidă de a distruge o gamă largă de insecte, incluzând ploșnițe, furnici, gărgărițe, gândaci de bucătărie și purici. Experții DDD folosesc substanțe chimice precum insecticide, acaricide, ovicide și larvicide pentru a afecta sistemul nervos al animalelor adulte, distrugerea larvelor și a ouălor. Ei selectează medicamentul optim, calculează doza ideală și concentrația substanțelor chimice pentru rezultate maxime în combaterea dăunătorilor.

Compania DDD® se străduiește să livreze cea mai bună experiență prin servicii rapide de dezinfectiedezinsectie si deratizare, eficiente si inovatoare la preturi competitive. Daca aveți nevoie sa va curățați mediul in care trăiți sau lucrați apelați cu încredere la firma noastră!

Dispecerat comenzi: 021/9662 sau 0763.662.662

Sediul central: 021.345.06.88 și 021.345.08.22

București Ilfov: 0786.727.027

Zona de Vest (Timișoara, Cluj Napoca și Târgu Jiu) – 0766.472.274

Zona de Est (Constanța și Panciu) – 0784.399.333

E-mail: office@companiaddd.ro

 

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…