Cum să-ți amenajezi bucătăria

Cum să-ți amenajezi bucătăria? Uite 3 idei de design interior care te vor face să o renovezi

0 Shares
0
0
0

Bucătăria este locul unde majoritatea oamenilor petrec timpul. Acela trebuie să fie un spațiu care arată bine, dar în același timp să fie și funcțional pentru a avea o dinamică cât mai bună . Adică, nu trebuie să te încurci în obiectele din bucătărie când dorești să gătești ceva, iar spațiul trebuie gândit și compartimentat cât mai bine pentru ca experiențele tale culinare să devină cât mai speciale.

În cazul în care îți displace să petreci timp în bucătărie ca să-ți pregătești ceva, atunci citește acest articol până la final pentru a afla câteva idei ce sigur vor transforma bucătăria în camera ta preferată din casă.

Iată 3 idei pentru bucătăria ta

 

  • Utilizează orice centimetru din spațiul casei tale 

Cu toții putem aprecia soluțiile ingenioase pentru problemele moderne. Ei bine, una dintre cele mai mari probleme moderne este criza locuintelor în orașele mari. Apartamentele devin din ce în ce mai mici și mai scumpe. De aceea, tot mai mulți arhitecți sunt căutați pentru a eficientiza cât mai bine un spațiu mic. 

Te poți folosi nu numai de lungimea apartamentului ci și de înălțimea acestuia. Există tot felul de sisteme de glisare disponibile pe piață care rezolvă fix aceste probleme. Într-un spațiu mic nici nu ai nevoie de masă 90% din timp, tocmai de aceea poți avea o masă glisantă ce poate apărea și dispărea în funcție de nevoile tale.

  • Combină diverse nuanțe ale aceleiași culoare 

Complementaritatea dintre nuanțe este un aspect foarte plăcut ochilor privitorului. Tocmai de aceea, tot mai multe persoane merg pe combinații de diverse nuanțe de albastru sau chiar și verde, aceste două culori fiind foarte la modă în ultimii ani pe piața de design interior. 

În general, cu aceste culori se alege mai simplu un blat deschis la culoare care să nu încarce prea mult vizual. Așadar , pentru ca un blat să fie plăcut din punct de vedere estetic, acesta trebuie să fie perfect îmbinat cu ajutorul accesoriilor pentru blatul de bucătărie de la Regencycompany.ro, unde găsești unele dintre cele mai bune prețuri. 

  • Pornește cu accesoriul accent

Acest accesoriu poate să fie doar un robinet într-o culoare plăcută precum auriul sau poate fi un perete mai ciudat care să atragă privirile. Aici ai libertatea de a face ceea ce-ți dorești . Cel mai bine este când ai deja o anumită formă a bucătăriei care este inedită sau o masă pe care nu o mai deține nimeni și vrei să o încorporezi în noua ta bucătărie . Sfatul multor designeri este să te folosești de ceea ce deja ai și îți place. Poți restaura și refolosi obiecte de mobilier vintage și, în acest fel, economisești și bani și te poți simți unic, deoarece nimeni nu mai poate cumpăra o masă sau un scaun ca al tău.

În concluzie, ideile de design trebuie să pornească de la ceea ce-ți place ție. Dacă dorești o bucătărie cu un aspect mai modern sau, din contră, o bucătărie care să-ți aducă aminte de o fermă americană din anii 80, ar trebui să o faci. 

 

Sursa foto: Unsplash.com

0 Shares
You May Also Like