Cum sa mobilezi o casa de lux: tot ce trebuie sa stii

Cum sa mobilezi o casa de lux: tot ce trebuie sa stii

0 Shares
0
0
0

Elemente personalizate, atentie la detalii, calitate a materialelor si un strop de fler: mobilarea unei case de lux este o provocare creativa pe care un designer de interior trebuie sa o poata intelege.

Mobilarea unei intrari de lux: o prima impresie cu efect

Daca casa pentru care proiectati mobilierul are o intrare sau acel mic hol care dispare in casele moderne, apare intrebarea: cum sa-l mobilati fara a cadea in banalitate, facandu-l functional in acelasi timp? Nascut mai degraba pentru nevoi practice decat pentru a-i intampina pe vizitator, intrarea este adesea vazuta ca un spatiu in care sa plaseze obiecte utile care submineaza eleganta si luxul mediului.

De fapt, amintiti-va ca un hol bine intretinut, cu accesoriile de mobilier potrivite, este esential pentru prima impresie pe care o aveti despre o casa.  Cumpara mobilier de lux si cu siguranta vei obtine efectele dorite.

Camera de zi: mobilier somptuos si texturi luxoase

Pentru fiecare dintre noi cuvantul „lux” capata un sens usor diferit. Poate fi sinonim cu o calitate scumpa, unica sau foarte inalta. In realitate, mobilierul de lux contine numeroase nuante, dar cu siguranta trebuie sa includa o personalizare de inalta calitate, extrema, care provine dintr-un studiu functional si confort unic.

Livingul este, prin definitie, mediul acasa dedicat vietii de zi a familiei si poate fi o completare sau inlocuire, in casele mai moderne, a livingului, dedicat mai precis primirii oaspetilor.

Bucataria: cum sa o faci functionala, dar luxoasa

Mediul din bucatarie este cel care, mai presus de toate, trebuie sa reflecte luxul, functionand in acelasi timp. Cum se poate realiza acest lucru? Alegerea categorica a mobilierului personalizat, realizat cu materiale de inalta calitate si dotarea bucatariei cu tehnologii ultramoderne si atentie la design si detalii functionale si pur decorative. Stilurile sunt multe si diferite, dar se refera la doua categorii macro: moderna si clasica.

  1. Bucatarie moderna de lux

Atentie la detalii, eleganta si esentialitate: acestea sunt cuvintele de ordine care fac dintr-o bucatarie in stil modern un spatiu luxos. Linii simple si armonioase, dar imbunatatite prin utilizarea de materii prime de inalta calitate, mobilier capabil sa reziste in timp combinat cu elemente de mobilier rafinate precum vaze si sapunuri de designer. Toate condimentate cu detalii tehnologice si futuriste si scaune geometrice din plastic sau piele.

  1. Bucatarie clasica de lux

Cu toate acestea, pentru o bucatarie in stil clasic, nu este necesar sa renuntati la tehnologie, in ciuda faptului ca tema este traditia formelor si a mobilierului. De fapt, luxul se ascunde si in mobilierul usor retro, care insa nu trebuie sa fie cantarit de prea multe obiecte. Da pentru marmura si lemn, mai ales daca spatiile sunt mari, altfel risti sa cantaresti efectul final. Pentru scaune, in acest caz, puteti adauga o nota de eleganta cu scaune din tesatura si spataruri captusite sau, in functie de stil, din lemn.

Mobilarea unei case de lux: dormitorul

Dormitorul este poate spatiul care se preteaza cel mai usor la personalizarea intregii case. Intr-o casa sau vila de lux, unde spatiul nu lipseste, este si mai usor sa te inspiri din multe idei. Cele mai recente tendinte, de exemplu, vor ca dormitorul sa se deschida pe un dressing expus, care devine astfel o piesa de mobilier din toate punctele de vedere.

Pentru a alege cea mai interesanta mobila in dormitor, recomandarea noastra este sa te orietenzi de fiecare data dupa piese de mobilier de foarte buna calitate, care sa te ajute sa te simti bine in casa ta si care sa faca din dormitor camera perfecta pentru relaxare. In felul acesta veti reusi cu siguranta sa aveti un dormitor modern si sa va simtiti bine in spatiu.

Mobila premium pentru dormitor este cea care are perne ergonomice, saltele de buna calitate si alte astfel de accesorii care te vor face sa te odihnesti bine aici, dar au are si elemente care o fac perfecta pentru a rezista. Materialele premium sunt facute sa reziste cu succes multi ani fara sa necesite modificari. De asemenea, mobila premium este cea care va putea fi lasata mostenire din generatie in generatie.

In momentul in care cauti mobila de cea mai buna calitate vei avea o foarte mare surpriza in momentul in care trebuie sa o asamblezi pentru ca totul va merge de la sine fara niciun fel de problema.

De asemenea, vei descoperi ca mobila de calitate rezista mai bine si are un finisaj mult mai elegant si mai bun astfel incat totul sa iasa asa cum ai planificat si sa te poti bucura de mobila din casa ta cat mai mult timp.

Recomandarea noastra este aceea de a alege de fiecare data cele mai bune piese de mobilier astfel incat sa nu fie nevoie sa le schimbi des pe cele pe care deja le ai.

0 Shares
You May Also Like