Cum sa iti faci manichiura si pedichiura ca la salon?

Cum sa iti faci manichiura si pedichiura ca la salon?

0 Shares
0
0
0

Daca, ca si mine, iti place sa ai unghii intotdeauna perfect ingrijite, dar nu ai timp sau buget pentru a merge la cosmeticiana, foloseste setul electric pentru manichiura si pedichiura.

Pentru un rezultat profesional cu multa usurinta si un efect curat si intretinut intr-un timp foarte scurt, nu mai sunt unghiere de unghii rudimentare si vechea pila de unghii!!! Pila electrica de unghii Marathon K35 are capete detasabile de inalta precizie pentru diferite utilizari, astfel incat sa poti lustrui, pili, elimina si cuticulele.

Pilele electrice de unghii sunt produse de inalta tehnologie pe care le vei gasi intr-un salon de infrumusetare sau un magazin profesional de unghii. Desi necesita un pic de antrenament si siguranta in prealabil, nu sunt prea dificil de utilizat si poti lua cu usurinta acasa pentru a-ti oferi o manichiura profesionala.

Un rezultat demn de un profesionist cu cateva gesturi tehnice mici:

  1. In primul rand, trebuie sa indepartezi urmele lacului anterior de pe unghii cu bumbac si dizolvant (pe unghii reale sau false!).
  2. Acum poti sa iti pilesti unghiile pentru a le da forma dorita, intotdeauna in aceeasi directie (de la exterior la interior) pentru a evita slabirea si despicarea lor. Le modelezi datorita capului de dalta si a capului de pila, iar viteza mare de rotatie iti permite sa actionezi cu precizie.
  3. Ai grija de conturul unghiei: trebuie sa lucrezi asupra cuticulelor. Pentru a le inmuia, inmoie degetele in apa fierbinte. Dupa aceea, impingi cuticulele inapoi cu ajutorul dispozitivului de impingere a cuticulelor.
  4. Lustruieste suprafata unghiei folosind capul de lustruit, acest lucru indeparteaza dungile inestetice care sunt adesea foarte marcate. Poti utiliza apoi capul de lustruire pentru a le face sa straluceasca datorita rotatiilor sale de 4000 de rotatii/minut. Ai grija, fiecare varf trebuie utilizat cu miscari rapide mici, pentru a nu risca sa sapi unghia pe alocuri si astfel sa o slabesti.
  5. Foloseste peria de praf pentru a curata bine unghia inainte de a aplica noul lac sau crema hidratanta. Capul de lustruire confera unghiilor un aspect sanatos si stralucitor!
  6. Acum poti continua cu aplicarea lacului, ideal este mai presus de toate aplicarea unei baze transparente care sa le protejeze de ingalbenire si sa asigure o rezistenta mai buna la lac. Aplica primul strat de lac, cat mai subtire posibil si lasa sa se usuce timp de 15 minute. Apoi aplica al doilea strat. Incepe cu centrul unghiei si apoi intinde lacul pe partile laterale ale unghiei .

Tehnica pentru picioare perfecte este similara:

Dupa o igiena buna a picioarelor, poti indeparta cu usurinta calusurile folosind capul de curatare care indeparteaza pielea moarta. Un disc iti va permite sa cureti foarte precis sub unghiile de la picioare. Unghiile de la picioare frumoase, impecabile, sunt foarte atractive, mai ales cu sandale frumoase la moda !!!

In concluzie, pila electrica este foarte compacta si foarte usoara, nu ocupa spatiu, poate fi dusa peste tot. Functioneaza cu baterii, foarte ergonomica, sta bine in mana.

0 Shares
You May Also Like