Cum sa iti deschizi o pagina web în mod profesionist

0 Shares
0
0
0

La prima vedere, oricine are acces la internet se poate apuca să își construiască o pagină web. Cumperi o temă de pe o platformă specializată și începi să o populezi cu poze și cu texte. Ideea nu este asta însă, atunci când vorbim despre pagini web profesioniste.

Nici nu este de mirare că majoritatea paginilor concepute în acest mod ajung să fie abandonate, nu din lipsă de conținut, ci datorită lipsei oricărei perspective de creștere. Căci, indiferent cât de multe texte și poze ai încărca pe un site, dacă acesta nu este optimizat cum trebuie, nu vei avea prea mare succes.

De partea cealaltă, dacă o pagină nu este construită ca la carte, aceasta riscă să se încarce greu, să dea erori, ceea ce în ziua de astăzi echivalează cu ieșirea instantanee de pe site a vizitatorilor și migrarea spre pagini mai prietenoase și mai bine optimizate.

În acest sens, echipa doar1click.ro vine în sprijinul tău cu expertiză și o echipă tânără, gata să te ajute. Cu câteva proiecte de succes la activ în spate, tinerii fondatori ai companiei îți pot arăta cum să te descurci în hățișul internetului.

De la domeniu, la popularea cu texte și mentenanță

Practic, odată ce ai apelat la echipa doar1click.ro pentru servicii de Web Design Onesti, rolul tău în administrarea paginii va fi unul minor. Specialiștii în web design vor lua totul de la zero, tot ce trebuie să faci fiind acordul pentru numele paginii pe care dorești să o deschizi.

Mai departe, închirierea sau cumpărarea domeniului de internet cu numele paginii și găzduirea ei pe servere specializate și sigure rămâne în sarcina celor de la doar1click.ro. După aceasta, îți revine rolul populării site-ului, cu informațiile pe care le dorești.

Dacă te gândești să deschizi un magazin online, ideal ar fi să optezi pentru o formulă cât mai simplificată, cu o grafică minimală, care să îți permită navigarea ușoară pe site și accesul rapid la produsele pe care le ai de oferit.

În cazul în care dorești însă o pagină personală, de tip blog, ori una cu informații la zi, de genul jurnalelor de știri, atunci ai de ales dintr-o paletă largă de opțiuni și de teme, ce pot fi personalizate pentru tine. Și în acest caz, prima tentație este de a renunța la echipa de specialiști și a te apuca singur de treabă.

Nu este însă o misiune ușoară. Calibrarea fotografiilor și a textelor, alegerea mărimii corpului de literă și chiar a culorilor pentru un site de o anumită factură necesită nu doar știință, ci și puțină experiență.

Te ajută să crești

Nu este însă totul să creezi pagina web. În esență, o echipă de specialiști poate finaliza un astfel de proiect în câteva săptămâni sau o lună de zile, în funcție de complexitate.

Ideea este să însă aceea de a-l face cât mai vizibil și de a atrage cât mai mulți vizitatori. Abia din acest punct vei începe să înțelegi că internetul e liber pentru toată lumea, însă le aduce beneficii doar celor care depun și puțin efort pentru asta.

0 Shares
You May Also Like