Cum sa iti alegi mobilierul din casa?

Cum sa iti alegi mobilierul din casa?

0 Shares
0
0
0

Indiferent ca este vorba despre mobila de living sau pentru oricare incapere din casa reteta este aceeasi si va prezentam toate sfaturile utile.

Cele mai multe cupluri au gusturi diferite cand vine vorba de decorarea casei. Fiecare dintre ei are un sentiment puternic a ceea ce vor si nu le place. Avand in vedere ca cele mai bune spatii interioare sunt legate de aspectul si stilurile intr-un spatiu rece, proiectarea cu un partener poate duce la momente magice de design. Nu va fie teama sa va asumati riscuri si sa incercati lucrurile in combinatii neconventionale. Acesta este momentul in care magia se intampla si veti gasi stilul dvs. unic de casa.

Indiferent ce fel de element de mobilier este, cumparati cea mai buna calitate pe care o aveti in bugetul dvs.! Piesele de mobilier bine realizate pot fi mai scumpe, dar pot dura o viata! Ele pot fi transmise apoi din generatie in generatie. Cu ajutorul unui designer de interior profesionist puteti gasi piesa perfecta pe care o cautati!

Una dintre cele mai importante aspecte ale decorului casnic este alegerea culorii corecte a mobilierului pentru camera ta. Culoarea potrivita poate face ca spatiul nostru de locuit sa fie un paradis al pacii si frumusetii, in timp ce culoarea gresita poate distruge in totalitate orice efect pe care l-ati avut in minte. Deci, care sunt lucrurile pe care trebuie sa le tii minte cand alegi? Aici sunt cateva exemple.

Luati in considerare zidurile dvs.: daca aveti pereti rosii stralucitori, sepia sau tonul de lemn gol la mobilier dvs. poate sa nu functioneze foarte bine. Alegeti o culoare care merge cu peretii dvs. O camera rosie se poate face mai bine cu culorile din negru sau din fier forjat.

Luati in considerare lumina naturala: unul dintre factorii majori in alegerea culorii mobilierului dvs. ar trebui sa fie cantitatea de lumina naturala a camerei. In timp ce camerele insorite si aerisite isi pot permite culori mai intunecate, aceleasi culori ar putea fi opresive intr-o camera mai inchisa. Acolo, este mai bine sa alegeti culori mai deschise, mai luminoase.

Luati in considerare iluminarea: la urma urmei nu va fi zi tot timpul! Deci, ia in considerare tipul de iluminat care este instalat in camera. O camera care este luminoasa ziua dar are iluminare inadecvata in orele de seara este mai buna cu mobilierul de culoare deschisa.

Luati in considerare decorul dvs.: daca camera dvs. are un stil baroc, greu de decorat, mobilierul de culoare deschisa ar fi complet in afara locului. Alegeti-va piesele pentru a merge intre ele si cu tonul general al camerei.

Luati in considerare dimensiunile: dimensiunea camerei este de asemenea importanta. In timp ce finisajul de lemn negru sau negru intunecat poate fi bun intr-un spatiu mare, acesta va face o camera mai mica sa se simta inchisa si aglomerata. Pentru spatiile mai mici alegeti culori si piese mai usoare.

Luati in considerare scopul dvs.: alegeti pentru dormitorul dvs.? Camera copiilor? Sau gradina? Alegerile de culori variaza in fiecare caz.

0 Shares
You May Also Like