Cum sa iti alegi florile

Cum sa iti alegi florile

0 Shares
0
0
0

Daca vrei cele mai frumoase si interesante aranjamente florale iti recomandam sa intri pe link. In cele ce urmeaza iti prezentam cum se aleg cele mai frumoase aranjamente florale.

Indiferent de ce ocazie sarbatoriti, florile proaspete sunt un cadou excelent. Daca doriti sa trimiteti flori cuiva special, este de inteles pentru consumatori sa caute cele mai bune flori. Nu este vorba doar de tipurile de flori, ci de calitatea lor. De exemplu, un buchet de trandafiri este un cadou frumos. Cu toate acestea, daca trandafirii nu sunt in stare perfecta, buchetul dvs. nu va arata la fel de atractiv ca si cum ar fi trebuit.

Cand faceti cumparaturi pentru flori proaspete, ar trebui sa incepeti prin a lua nota de unde sunt stocate florile. Magazinul dvs. de flori sau floraria ar trebui sa pastreze flori proaspete si frunze intr-un mediu rece. Ele nu ar trebui expuse elementelor naturale. Daca florile sunt lasate afara, soarele, vantul sau chiar temperaturile scazute pot provoca daune semnificative.

Inainte de a plasa comanda dvs. de flori, este de asemenea o idee buna sa inspectati florile. Ar trebui sa evitati florile care sunt complet deschise, precum si cele care sunt bine inchise in forma de boboc. Florile deschise nu vor dura atata timp ca cele partial deschise. Mugurii stralucitori, pe de alta parte, nu se pot deschide niciodata. Daca comandati flori online, asigurati-va ca efectuati cercetari inainte de a alege un florar online. Verificati recenziile si aflati ce au de spus ceilalti clienti. Acesta este cel mai bun mod de a afla mai multe despre calitatea florilor furnizate de acel florar.

De asemenea, trebuie sa verificati florile pentru orice semne de deteriorare. Tulpinile indoite sau petalele maro ar trebui evitate. Daca faceti comenzi online, asigurati-va ca florarul pe care il alegeti are o politica rezonabila de satisfacere a clientilor. Ar trebui sa fii protejat de o calitate slaba sau de flori deteriorate.

Daca primiti singur livrarea de flori, ar trebui sa stati o clipa pentru a inspecta buchetul la livrare. In acest fel, daca nu sunteti multumit de nimic, veti putea ridica problema fara intarziere.

In cele din urma, nu uitati ca unele flori dureaza mai mult decat altele. De exemplu, este cunoscut faptul ca garoafele dureaza mai mult decat trandafirii, in timp ce orhideele taiate dureaza mai mult decat garoafele. Alege flori de sezon pentru cea mai buna calitate si pentru a te asigura ca buchetul tau va dura cat mai mult timp posibil.

Indiferent daca tocmai v-ati mutat intr-o casa noua sau doriti doar sa va imbogatiti decorul in casa dvs. curenta, adaugand flori frumoase in spatiul dvs. este o modalitate excelenta de a realiza acest lucru.

Atunci cand stabiliti pe ce tipuri de nunante si culori sa mergeti in fiecare camera, este mai bine sa tineti cont de tipul de tema pe care o aveti in spatiu. Desi nu exista reguli fixe si rapide pentru decorarea cu flori, exista cateva lucruri pe care sa le pastrati in minte.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…