Cum sa cumparam un BMW la mana a doua?

Cum sa cumparam un BMW la mana a doua?

0 Shares
0
0
0

O regula de baza: daca faceti un imprumut pentru a va plati masina, masina dvs. ar trebui sa coste nu mai mult de 20% din salariul dumneavoastra. Daca va lipiti de un buget restrans, poate doriti sa cheltuiti chiar mai putin. Si apoi exista si alte costuri de proprietate pentru cumparatori.

De asemenea, dupa ce cumparati masina va recomandam sa veniti la Apbservice.ro pentru ca ne ocupam special de BMW-uri dar si de alte masini.

Daca sunteti in cautarea unei masini ieftine, rapide si fiabile, atunci acesta este locul potrivit pentru dvs.

Construiti o lista tinta a autoturismelor uzate

Nu este un secret faptul ca Honda Accord si Toyota Camry sunt unele din cele mai cautate masini. Ford Fusion sau Kia Optima, chiar daca acestea sunt masini bune de cele mai multe ori sunt trecute cu vederea. Deci, daca cautati sa economisiti, luati in considerare mai multe marci. Va sugeram sa faceti o lista cu trei masini care sa va satisfaca nevoile si sa se incadreze in buget.

Daca intentionati sa cumparati un vehicul mai mic de 5 ani, considerati unul care este certificat in prealabil (CPO). Vehiculele CPO au garantii pe termen lung, care sunt sustinute de producatorii de automobile, nu numai de dealerul care sa le vanda. Masina CPO a aceluiasi brand. Deci, daca doriti un CPU Chevy Cruze, de exemplu, va trebui sa-l cumparati de la un dealer Chevy.

Verificati preturile

Preturile sunt determinate in parte de unde faceti cumparaturi. Veti gasi masini folosite pe internet si in pietele auto independent utilizate, folosite de comerciantii cu amanuntul. De la persoane fizice, masinile private vor avea de obicei cel mai mic pret de vanzare. CPO-urile vor costa cel mai mult, dar din motivele pe care le-am notat mai sus.

Pentru a vedea ce platesc alte persoane pentru modelele pe care le-ati ales, sunt site-uri care va ofera o modalitate rapida de a vedea pretul mediu platit pentru masina din zona dvs.

Localizati masinile second hand date spre vanzare in zona dvs.

Daca cautati un loc minunat de unde sa alegeti, atunci renuntati la idee si cautati cu mare atentie. Utilizati site-urile web pentru alte autovehicule second-hand.

Verificati raportul de service si istoricul vehiculelor

Cu exceptia cazului in care cumparati masina de la un prieten apropiat sau membru al familiei, care poate garanta pentru istoria sa, planificati sa obtineti un raport cu istoricul vehiculelor. Acesta este un pas esential pe care trebuie sa il faceti de la inceput. Daca sunteti in cautarea unui loc de sedere, atunci acesta este locul potrivit pentru dvs.

Sunt mai multe moduri prin care puteti afla istoricul de service al unei masini si numarul de proprietari. Numarul de proprietari il puteti vedea din cartea de identitate a vechiculului. De asemenea, un alt element important, dupa ce cumparati sa nu uitati de acte.

Mai exact cereti cartea tehnica a masinii, talonul si cartea de identitate. Este foarte important ca atunci cand cumparati masina sa stiti cat mai aveti pana cand trebuie sa faceti inspectia tehnica periodica, daca aveti asigurare si ce tip de asigurare aveti.

0 Shares
You May Also Like