Afaceri

Cum sa alegi o firma pentru executarea unor lucrari de reparare a instalatiilor?

Cum sa alegi o firma pentru executarea unor lucrari de reparare a instalatiilor

Exista destul de multe situatii cand ne confruntam cu defectarea instalatiilor din locuintele noastre. Iar cand spun acest lucru ma refer atat la instalatiile sanitare, cat si la cele electrice, deoarece acestea sunt cele mai importante si au rolul de ne asigura un confort cat mai sporit.

In cazul in care instalatia electrica sau cea sanitara din locuinta noastra se defecteaza, atunci cu siguranta nu ne vom putea ocupa singuri de repararea ei, ci este neaparat necesar sa apelam la serviciile unei firme specializate in aceste domenii.

Desigur, daca avem timp sa cautam vom da peste o multime de firme care se ocupa cu reparatia de instalatii sanitare sau electrice, insa nu toate dintre acestea vor fi capabile sa execute astfel de lucrari de calitate. Exact acesta este principalul motiv pentru care, in aceste cazuri, este neaparat necesar sa cautam o firma specializata in astfel de reparatii.

Referitor la toate cele spuse putin mai sus, vreau sa mentionez ca una dintre cele mai cunoscute si consacrate firme de acest gen, care se ocupa atat cu reparatii pentru instalatiile electrice, cat si de instalatii sanitare este TIM. Pentru cei care nu cunosc sau nu au auzit niciodata de TIM, vreau sa spun ca aceasta denumire reprezinta prescurtarea de la cuvintele “ Trust Instalatii Montaj”.

Aceasta firma a luat nastere in anul 2006 in tara noastra, insa extinderea ei a inceput intr- un timp destul de scurt. Si spun acest lucru deoarece, in anul 2007, firma TIM si- a extins serviciile si in Germania, iar doi ani mai tarziu, in anul 2009, aceasta a inceput sa isi faca simtita prezenta si in tari precum Grecia, Franta, Marea Britanie sau Moldova.

Despre TIM va mai pot spune ca este una dintre marile companii ce se respecta si care merg pe lozinca lucrului bine facut. Astfel ca, de fiecare data cand aveti nevoie de serviciile acestei companii in ceea ce priveste reparatia de instalatii electrice sau sanitare, angajatii acesteia va vor sta la dispozitie.

Atunci cand apelati la serviciile acestei companii veti putea fi mai mult decat siguri ca toate lucrurile vor merge bine, iar confortul din casele dumneavoastra va creste semnificativ.

Pentru a lua legatura cu compania TIM, in vederea efectuarii unor lucrari de reparatii sau intretinere de instalatii electrice sau sanitare, atunci trebuie sa stiti ca puteti face acest lucru prin intermediul site- ului lor.

Ca sa gasiti site- ul celor de la TIM nu trebuie decat sa dati o cautare intr- un motor de cautare dupa cuvintele “ tim” sau “ trust instalatii montaj”, iar la sectiunea de contact de pe site- ul acestora veti gasi absolut toate datele de contact ce va pot pune in legatura cu aceasta companie.

Etichete

Articole asemanatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close