Cum sa alegi corect gazduirea siteului?

Cum sa alegi corect gazduirea siteului?

0 Shares
0
0
0

Ti-ai dorit vreodata sa poti gestiona gazduirea site-ului si a domeniu intr-un singur loc? Nu esti singur! Multi oameni considera ca cPanel este instrumentul perfect pentru gestionarea site-ului. In acest articol, vom arunca o privire la ce este cpanel, cum va poate ajuta sa va gestionati site-ul web si cateva dintre caracteristicile care il fac o parte indispensabila a managementului site-ului.

Ce este cPanel?

CPanel este un panou de control cuprinzator pentru gazduire cPanel pentru gestionarea site-ului dvs. Cu cPanel, puteti configura si gestiona cu usurinta setarile site-ului dvs. web, inclusiv setarile serverului, inregistrarea numelui de domeniu, adresele de e-mail si multe altele. In plus, cPanel ofera o gama larga de instrumente pentru a va ajuta sa monitorizati si sa optimizati performanta site-ului dvs.

Care sunt beneficiile utilizarii cPanelului?

Cpanel este cea mai populara platforma de gazduire pentru proprietarii de site-uri web. Iata cateva dintre beneficiile utilizarii cPanel:

  • Este una dintre cele mai usor de utilizat platforme de pe piata;
  • Ofera o gama larga de functii si instrumente pentru a va ajuta sa va gestionati site-ul;
  • Este una dintre cele mai fiabile platforme din industrie.

Cum se instaleaza si se utilizeaza cPanel?

Crearea unui site web poate fi foarte plina de satisfactii, dar poate fi si frustranta daca nu stii cum sa profiti la maximum de el. Din fericire, cPanel faciliteaza configurarea si gestionarea site-ului dvs. web. In acest articol, va vom arata cum sa instalati si sa utilizati cPanel, astfel incat sa puteti prelua controlul asupra site-ului dvs.

Pentru a instala cPanel pe computer, mai intai descarcati programul de instalare de pe site-ul web cPanel. Odata descarcat, faceti dublu clic pe fisierul de instalare pentru al porni. Cand incepe procesul de instalare, faceti clic pe butonul „Urmatorul” pentru a continua. Pe ecranul urmator, faceti clic pe butonul „Instalare cPanel” pentru a incepe instalarea cPanel.

Odata instalat, cPanel va porni automat. Pentru a accesa cPanel, deschideti meniul Start si faceti clic pe „Cpanel”. De asemenea, puteti face clic pe sigla „Cpanel” situata in coltul din stanga jos al ecranului.

Cum se utilizeaza cPanel

Dupa ce ati instalat cPanel, puteti incepe sa il utilizati pentru a va gestiona site-ul. Pentru a incepe, mai intai conectati-va la cPanel introducand numele de utilizator si parola. Apoi, faceti clic pe fila „Servere” pentru a vedea toate serverele dvs. web active. De asemenea, puteti controla setarile serverului dvs. web de aici.

Daca trebuie sa adaugati sau sa stergeti programe sau fisiere de pe site-ul dvs. web, puteti face acest lucru din fila „Manager de fisiere”. Fila „Incarcari” va permite sa gestionati toate fisierele incarcate pe site-ul dvs. web. Fila „Domenii” va permite sa gestionati toate domeniile care sunt inregistrate in contul dvs. In cele din urma, fila „Conturi” va permite sa va gestionati toate conturile cu cPanel.

Pe scurt, gazduire Panel este o platforma de hosting web puternica, care faciliteaza configurarea si gestionarea unui site web. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a prelua controlul asupra site-ului dvs., cPanel este o optiune excelenta.

Daca doriti sa va gazduiti site-ul pe un server dedicat, cPanel este solutia perfecta. Nu numai ca ofera caracteristici si capabilitati excelente pentru gestionarea site-ului dvs. web, dar daca aveti vreodata nevoie de ajutor pentru configurarea sau gestionarea site-ului dvs. web, cPanel are o echipa de experti disponibila 24/7, care sunt mai mult decat bucurosi sa va ajute. Incercati cPanel astazi si vedeti cat de usor este sa aveti grija de prezenta dvs. online!

De ce e bine sa ai backup la site?

Exista multe motive pentru care este important sa faceti backup pentru site-ul dvs. Sa aruncam o privire mai atenta la principal impreuna.

Nu numai hackerii sunt infricosatori pentru site-urile dvs. Uneori poti provoca chiar mai multe probleme decat poate altcineva. De exemplu, puteti instala pluginul sau modulul gresit si puteti deteriora functionarea normala a site-ului. Backup-ul va ajuta la readucerea totul la locul sau.

Chiar si cel mai mic si mai sigur site poate fi spart. De exemplu, astazi pana la pranz au fost sparte 32.706.000. Chiar daca te numeri printre ei daca ai o copie de rezerva a site-ului, vei putea restabili functionarea si aspectul site-ului tau in cel mai scurt timp posibil.

Stocarea copiei de rezerva in memoria computerului este la fel de buna ca oriunde, dar nu ar trebui sa fie locul principal. De asemenea, calculatoarele se defecteaza. Pentru un somn cu adevarat calm si dulce pe timp de noapte, trebuie sa salvati o copie de rezerva in 3 locuri:

  • Pe computer
  • Pe depozitare cloud
  • Pe site-ul live

Programele malware si virusii sunt introdusi pe Internet cu unicul scop de a va deteriora site-ul. Odata ajuns pe site-ul dvs., acestia il modifica si adesea va consuma site-ul din interior. In timp, se strica.

Backup-ul site-ului va asigura ca il puteti restaura pentru a functiona corect. Exista, de asemenea, un blog despre cracarea site-urilor web, scris de echipa Drudesk.

0 Shares
You May Also Like