Cum sa ai un blog de succes?

Cum sa ai un blog de succes?

0 Shares
0
0
0

In situatia in care esti genul de persoana care prefera sa isi petreaca majoritatea timpului liber navigand pe internet, sau stand in fata calculatorului, atunci in mod evident ai putea sa iti ocupi timpul intr-un mod mai placut, asa ca ai putea sa te gandesti sa iti creezi un blog personal.

Mai intai de toate ar trebui sa achizitionezi un domeniu, mai ales in conditiile in care iti doresti sa castigi bani din blogging, asa ca ar trebui sa iti alegi un domeniu. La noi in tara, majoritatea bloggerilor prefera domeniul .ro, insa sunt si alte domenii precum .eu, sau precum .com, spre care ai putea sa iti indrepti atentia.

Dupa alegerea numelui de domeniu, va trebui sa gasesti o agentie renumita de web hosting, care sa iti ofere un serviciu de gazduire domeniu de cea mai buna calitate.

Vei putea sa gasesti diferite tipuri de web hosting, de la gazduire shared la gazduire dedicata, sau de la un server vps si pana la orice alt tip de gazduire.

Odata ce vei avea achizitionat numele de domeniu, si vei avea deja ales si serviciul de gazduire web pentru blogul tau, cu siguranta nu va mai dura mult timp pana cand blogul va fi finalizat in totalitate.

Trebuie sa stii insa faptul ca abia de aici inainte incepe munca, pentru ca va trebui sa scrii cat mai multe articole pentru blog, va trebui sa scrii cat mai des, si va trebui sa respecti anumite detalii foarte importante.

In primul rand, va trebui sa iti alegi un domeniu de activitate in care detii foarte multe cunostinte, sau in care ai studii, pentru a te asigura de faptul ca scrii despre ceea ce cunosti.

Indiferent de cunostintele pe care le detii despre un domeniu de activitate sau altul, va trebui sa te informezi mereu, pentru ca articolele tale sa contina informatii actualizate, si care sa fie de folos pentru persoanele care iti vor citi articolele.

Tot referitor la continutul blogului, acesta va trebui sa fie original, pentru ca oricum in caz contrar vei fi depistat, va trebui sa scrii corect din punct de vedere gramatical si ortografic, iar rezultatele cu siguranta te vor incanta, iar traficul va creste de la o zi la alta.

Pentru ca totul sa fie cat mai natural, nu va trebui sa alegi titluri socante pentru articole, pentru ca nu toata lumea acceseaza un blog datorita unui titlu socant, asa ca va trebui sa tii cont si de acest aspect.

Odata ce vei avea deja blogul finalizat, iar continutul va fi publicat pe blog, urmatorul pas cu siguranta va fi acela de a apela la specialistii care iti vor putea ajuta blogul sa fie cat mai vizibil in motoarele de cautare.

Pentru ca acest lucru sa se poata intampla, va trebui sa apelezi la ajutorul specialistilor in optimizarea seo, care vor efectua actiuni asupra blogului tau de asa natura, astfel incat blogul sa fie din ce in ce mai des accesat.

Daca vei tine cont de toate aceste detalii, cu siguranta vei reusi ca intr-un timp destul de scurt, sa ai succesul la care ai visat candva, privind blogul.

0 Shares
You May Also Like