Cum sa ai o nunta de invidiat?

Cum sa ai o nunta de invidiat?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care decizi ca vrei sa faci pasul cel mare si sa iti unesti destinele cu cea mai iubita persoana din viata ta, atunci in mod evident va trebui sa incepeti sa puneti totul la cale, pentru a avea o nunta de vis.

Pregatirile trebuiesc incepute inca din timp, pentru ca mai intai de toate trebuie stabilita o lista cu invitatii care vor participa la eveniment, pentru ca in functie de numarul invitatilor, sa puteti apoi sa revervati localul in care vreti sa se desfasoare petrecerea de nunta.

Mai apoi, va trebui ca incetul cu incetul sa va ganditi la anumite detalii importante, precum alegerea celui mai bun fotograf pentru nunta, alegerea celui mai bun cameraman pentru nunta, alegerea celui mai renumit dj sau alegerea celui mai bun maestru de ceremonii.

Ei bine, o nunta simpla este o nunta in cadrul careia muzica este asigurata de catre un dj, care poate sa fie ales de catre miri, sau poate sa fie dj-ul care colaboreaza cu localul respectiv.

In cazul in care voi va doriti o nunta speciala, pe care sa si-o aduca toata lumea cu drag, dar in special voi doi mirii, atunci ar trebui sa va ganditi sa optati pentru unul sau mai multi artisti nunta

Aici este foarte important de mentionat faptul ca atunci cand discutam despre artisti nunta nu ne referim la cantareti care sunt cunoscuti pe plan local.

Un artist este renumit in toata tara, si chiar si in strainatate, iar daca va doriti o nunta speciala cu un artist invitat, atunci va trebui sa contactati artistul sau impresarul acestuia cu mult timp inainte de nunta, pentru ca un artist isi planifica din timp concertele si evenimentele.

Odata ce veti cadea la o intelegere cu artistul sau cu impresarul acestuia, si odata ce se va incheia un contract intre voi si artist, atunci veti putea fi siguri de prezenta artistului la nunta voastra, asa ca pe invitatia de nunta, ar putea fi mentionata si prezenta artistului, pentru a atrage mai multi nuntasi.

Ei bine, data stabilit si acest aspect, mai trebuie aleasa imbracamintea pentru nunta, iar aici de regula pentru femei este mai mare problema, pentru ca alegerea unei rochii de mireasa poate sa fie una extrem de dificila.

In schimb, pentru viitorul mire, alegerea costumului de mire nu trebuie sa fie neaparat una foarte dificila, pentru ca acesta daca isi alege modelul preferat, si marimea potrivita, deja si-a ales costumul, iar alegerea camasii pentru nunta nu este o misiune atat de dificila.

Ei bine, odata stabilite toate aceste detalii, se poate spune ca in mare parte pregatirile pentru nunta s-au cam incheiat, asa ca nu mai ramane mare lucru de facut decat de asteptat marele moment.

In cazul in care sala localului unde se desfasoara nunta este plina de invitati, iar artistul invitat ofera un spectacol grandiose, atunci in mod evident nunta respectiva va fi una de invidiat de catre nuntasi, si va fi nunta la care mirii au visat dintotdeauna.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…