Cum s-a descurcat Larisa Popa la Miss Universe?

0 Shares
0
0
0

Cea mai frumoasa femeie din Romania in anul 2011, fara doar si poate, Larisa Popa a fost. Ea este cea care a castigat titlul de Miss Universe Romania 2011. In urmatoarele randuri veti descoperi mai multe informatii despre Larisa Popa, care chiar si in ziua de azi, este una dintre cele mai frumoase femei din Romania.

Larisa Popa asadar, avea varsta de 24 de ani in anul 2011 atunci cand a fost desemnata Miss Universe Romania, ceea ce mai pe intelesul tuturor inseamna cea mai frumoasa femeie din tara.

Cu dimensiunile sale de 88/62/93 si o inaltime de 1,75 metri, Larisa a castigat la cea de-a doua participare la concursul Miss Universe Romania, coroana de Regina a frumusetii.

Ceea ce nu foarte multa lume stie insa, este faptul ca in urma cu un an, mai exact in anul 2010, Larisa Popa a participat la Miss Universe Romania, insa in ciuda faptului ca s-a calificat in finala si s-a clasat in top 10, ea nu a reusit sa castige coroana de regina a frumusetii.

Atunci, Larisa a sustinut ca emotiile si-au spus cuvantul, motiv pentru care ea nu a reusit sa ofere tot ce are mai bun in marea finala. De aici, si clasarea sa. Vestea buna insa este ca Larisa nu s-a multumit cu o clasare in top 10, astfel ca a inceput sa isi studieze cu mare atentie fiecare greseala in parte, iar apoi a inceput sa isi corecteze greselile.

Larisa Popa s-a pregatit foarte intens pentru acest concurs Miss Universe Romania 2011, pe care l-a si castigat. Datorita acestui lucru, ea a reprezentat Romania la Sao Paulo in Brazilia, la cea de-a 60-a editie a prestigiosului concurs de frumusete Miss Universe.

Larisa a plecat in Brazilia cu sperante mari, dar din pacate, nu a reusit sa se claseze pe unul din primele 16 locuri. Vestea buna insa este ca totusi, a reusit sa castige premiul onorific, finnd considerata cea mai eleganta prezenta la Miss Univers 2011.

Chiar daca nu a reusit o clasare foarte buna, Larisa si-a facut aparitia intr-o rochie impresionanta de culoare roz, in fata a a 16.000 de spectatori si a unui miliard de telespectatori. Fara a fi subiectivi pentru ca suntem romani, putem spune ca Larisa a meritat cel putin o clasare in top 10.

Dupa ce a participat la acest important concurs de frumusete, ea a semnat un contract cu o casa de moda de la New York.

Asadar, ca o scurta recapitulare, Larisa Popa a reusit sa castige Miss Universe Romania in anul 2011, dupa ce in anul 2010 s-a clasat in top 10.

Datorita acestui succes, ea a reprezentat tara noastra la cea de-a 60-a editie a prestigiosului concurs de frumusete Miss Universe, care s-a desfasurat la Sao Paulo in Brazilia, unde in ciuda faptului ca nu s-a clasat in primele 16, a reusit totusi sa puna mana pe un premiu, si anume premiul pentru cea mai eleganta prezenta la Miss Univers 2011.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…