Cum poti reduce consumul de combustibil, imbunatatind si performantele masinii tale

0 Shares
0
0
0

Un concept binecunoscut pasionatilor de automobile si tot mai popular in randul publicului larg, eco tuning-ul reprezinta o modalitate de a reduce din consumul de combustibil, prin acordarea ecologica. Iata ca nu este neaparat vorba de performanta masinii sau, cel putin, nu in primul rand despre asta. Pentru multi constituie azi o problema consumul de carburant. Cand costurile acestuia cresc, cu atat mai mare e preocuparea soferilor.

La ce se refera acordarea ecologica de care am mentionat? Prin ECO tuning se urmareste optimizarea reglajului sofware al sistemului de injectie, aspect ce atrage dupa sine nu doar reducerea consumului de carburant, ci si a nivelului de emisii noxe. Reprezinta o solutie si pentru functionarea motoarelor, avantaj disponibil atat pentru cele pe benzina, cat si pentru cele pe motorina.

Consum echilibrat de combustibil si performante imbunatatite ale masinii

De obicei acest tip de interventie, sa o numim asa, asupra masinii – cea de eco tuning, castiga atentia publicului in perioadele in care preturile la carburant cresc. E si scopul ei, de a ajuta la reducerea consumului cu pana la 20% – cand vorbim desigur despre conditii normale de condus.

Nu multi au auzit despre aceasta posibilitate, iar curiosi cand vine vorba de performante imbunatatite ale masinii sunt multi. Despre efectele acordarii ecologice pe larg poti afla direct de la specialisti in domeniu, cum este GxG Tuning. Cand vine vorba de resoftari auto de orice fel, pasiunea echipei depaseste orice asteptari. In trecere, de mentionat sunt cuplul imbunatatit, alaturi de performanta generala mai buna a automobilului.

Ce vizeaza mai exact acordarea ecologica? Prin masurile ce se iau vizavi de reglarea ecologica, se urmareste nivelul de optimizare necesar a fi atins cu privire la reducerea combustibilului. Ce face practic eco tuning-ul? Acesta ofera posibilitatea de a folosi chiptuning-ul pentru optimizarea cuplului motor. Cand turatia este mai mica, aceasta pastreaza aceeasi performanta a masinii. In acest mod, consumul de combustibil este redus.

Datorita cuplului in crestere, precum si a timpului avansat de injectie, eficienta motorului creste. Cooperarea soferului, dupa ce procesul de acordare ecologica este finalizat, este necesara.

Atunci cand treci la o treapta superioara mai devreme, cu ajutorul chiptuning-ului reusesti sa economisesti destul de mult combustibil, fara grija ca va scadea performanta. Cu un cuplu mai mare, te bucuri de o masina mai puternica. Afla mai multe despre acest tip de servicii si opteaza pentru solutia care iti va imbunatati performanta masinii si totodata experienta de sofat, pe gxgtuning.ro.

Contact:

gxgchiptuning@gmail.com

0763 998 841

0 Shares
You May Also Like