Cum pot fi personalizate bomboanele?

Cum pot fi personalizate bomboanele?

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca la noi in tara dulciurile personalizate inca nu se bucura de toata increderea pe care o merita, acestea sunt acele dulciuri promotionale care iti pot incanta simturile oricand si in orice situatie.

Ambalajele personalizate ale acestor dulciuri, care sunt foarte frumos colorate, fosnesc grabit cu scopul de a scoate la suprafata cele mai vesele jeleuri, cu aroma de fructe, sau pralinele din ciocolata care sunt umplute cu tot felul de creme sau lichiururi delicioase, sau dropsurile acidulate care se vor topi sfaraind usor in gura.

De exemplu, daca ai de gand sa optezi pentru bomboane personalizate, acestea in mod evident iti vor oferi un moment special, chiar daca nu le vei pastra acasa, in geanta sau pe birou, acolo unde le poti vedea mai tot timpul, insa cu siguranta le vei pastra in suflet.

Chiar si pentru compania ta pot sa fie utile bomboanele personalizate, mai ales in cazul in care iti doresti ca intre tine si partenerii tai de afaceri sa se creeze o legatura speciala, pentru ca acestia in mod evident vor fi foarte incantati de aceste dulciuri personalizate.

In cazul in care te intrebi cum se pot personaliza bomboanele, trebuie sa stii faptul ca varianta clasica de personalizare este aceea de a le imprima logo-ul companiei sau mesaje pe ambalajul acestora, insa pentru ca efectul de personalizare sa fie si mai mare, se pot oferi chiar si personalizari comestibile, ceea ce inseamna ca nu doar ambalajul, ci si bomboanele se pot personaliza.

Pe langa bomboanele personalizate, poti oricand sa iti alegi si ale dulciuri personalizate precum tot felul de figurine din ciocolata, tablete de ciocolata care sa fie personalizate cu logo in relief sau cu logo-ul imprimat cu anumiti coloranti alimentari.

Se pot alege deasemenea si acadele personalizate cu un logo de zahar, sau chiar si figurine acadea. Pana si cele mai mici dropsuri care au interiorul umplut cu ciucolata, pot sa aiba glazura personalizata.

Atunci cand vorbim despre bomboanele personalizate, cu siguranta dropsurile sunt cele mai personalizate, iar motivele pentru care s-a optat pentru aceasta alegere, tin de partea economica.

Dropsurile care au ambalajul personalizat, iar acestea sunt fie mentolate, fie cu tot felul de arome de fructe, spre deosebire de alte dulciuri personalizate, au avantajul faptului ca sunt mai ieftine, dar mai au si avantajul faptului ca nu sunt foarte pretentioase in ceea ce priveste conditiile si spatiul de depozitare, plus ca au un termen de valabilitate lung, pana la 5 ani.

Aceste dulciuri personalizate, dupa cum am mai spus, le poti avea tot timpul la sediul companiei tale, pentru a le oferi partenerilor de afaceri, cu scopul de a se indulci, insa poti sa le comanzi si pentru acasa.

Cu siguranta chiar si in momentul in care participi la o zi de nastere sau la o zi onomastica, pe langa un buchet de flori, poti sa ii oferi persoanei sarbatorite drept cadou o cutie de bomboane personalizate, sau orice alt tip de dulciuri personalizate, si in mod evident ii va placea foarte mult cadoul.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…