Cum poate fi amenajata o curte?

Cum poate fi amenajata o curte?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta visul celor care locuiesc la bloc este ca intr-o buna zi sa isi poata cumpara si ei o casa, iar acest lucru este firesc daca stam sa tinem cont de conditiile de la bloc.

Oricat de frumoas ar arata blocurile, oricat de frumoase ar fi apartamentele, oricat de linistita ar fi zona, locuitul la bloc nu se poate compara niciodata cu locuitul la casa.

Atunci cand locuiesti la bloc nu ai parte de aceiasi intimitate ca si la casa, nu ai atata spatiu la dispozitie precum la casa, nu ai o anexa a locuintei precum la casa, si nu ai nici o curte precum la casa.

Tocmai de aceea, foarte multi dintre cei care locuiesc la bloc viseaza ca intr-o buna zi sa isi poata cumpara o casa, si sa se mute de la bloc.

In schimb, cei care sunt mai norocosi si care locuiesc la casa, viseaza ca intr-o buna zi sa isi poata amenaja curtea casei dupa bunul plac.

Cei care au o curte mare, pot alege sa o imparta, astfel incat in spatele curtii, sau intr-o oricare alta parte a curtii sa cultive legume, cum ar fi rosiile, ardeii, castravetii, iar astfel vor manca bio, de la ei din curte.

Apoi, restul curtii poate fi amenajat in functie de preferintele fiecaruia, in functie de buget, si de ce sa nu recunoastem, si in functie de imaginatia fiecaruia. De ce imaginatia? Pentru ca imaginatia joaca un rol important in ceea ce priveste amenajarile, atat amenajarile interioare cat si amenajarile exterioare.

Cei care isi doresc o curte in care sa se poata relaxa, cu siguranta se gandesc la idei de amenajari gradini cu gazon, iar astfel vor avea o curte de vis.

Pe langa gazon, acestia mai pot opta pentru plantarea unor flori de gradina frumoase, ceea ce cu siguranta va face ca gradina sa arate intr-un mod impecabil.

Apoi, intr-o gradina cu gazon si cu multe flori, ce poate fi mai frumos decat un balansoar unde sa stea seara la aer curat proprietarii, mai ales daca in gradina se mai regasesc si niste tuburi led care ofera un aspect minunat gradinii?

Ei bine, acestea fiind spuse, pentru cei care locuiesc la casa, o gradina cu gazon, cu flori, cu tuburi led si cu un balansoar poate sa fie ceva de vis.

Cei care insa isi doresc o curte care sa se potriveasca mai mult stilului urban pot alege sa opteze pentru o curte pavata, iar aici isi pot alege modelul de pavaj in functie de preferinte.

Plus de asta, si o curte pavata poate fi echipata cu tuburi led, care sa ii ofere gradinii un aer modern si sofisticat. Si daca am zis ca un balansoar ar fi ideal intr-o gradina cu gazon, si intr-o gradina pavata se potriveste de minune un balansoar.

Mai mult decat atat, este mai simplu si mai usor de pastrat curatenia intr-o curte pavata, deoarece pavajul se poate matura foarte usor.

Asadar, cei care locuiesc la casa pot avea o multime de posibilitati de a-si amenaja curtea, insa trebuie sa aiba bani pentru asta, si imaginatie.

0 Shares
You May Also Like