Cum pastrezi un smartphone Xiaomi mai mult timp incarcat?

Cum pastrezi un smartphone Xiaomi mai mult timp incarcat?

0 Shares
0
0
0

In ultimul timp, persoanele aflate in cautarea unui smartphone performant, au ales sa isi indrepte atentia spre dispozitivele Xiaomi. Aceste smartphone-uri dispun de specificatii tehnice impresionante, au designul impresionant, insa se descarca foarte repede, la fel ca majoritatea smartphone-urilor de pe piata.

In cazul in care detineti un smarpthone de la Xiaomi, in urmatoarele randuri veti descoperi cateva trucuri care pot ajuta un acumulator Xiaomi sa reziste cat mai mult timp incarcat.

Deja se stie ca datele mobile si wifi consuma resurse, asa ca in momentele in care nu folositi internetul, trebuie sa dezactivati atat wifi cat si datele mobile, iar astfel va ajutati bateria sa reziste mai mult timp incarcata. De-asemenea, functia Bluetooth consuma multe resurse, asa ca este indicat sa activati aceasta functie doar in cazul in care o folositi pe moment. Apoi, dezactivati functia Bluetooth pentru a va pastra cat mai mult timp telefonul incarcat.

DEZACTIVATI ECRANUL WAKE LOCK PENTRU NOTIFICARI

De fiecare data cand primiti o notificare, ecranul de blocare se va aprinde. Acest lucru ar putea fi util pentru multi, dar, de asemenea, descarca bateria telefonului. Deci, v-am sugera sa dezactivati aceasta facilitate.

Pentru a dezactiva ecranul Wake Lock, deschideti Setari pe telefon si apasati pe optiunea Blocare ecran & parola. Apoi, dezactivati comutatorul pentru optiunea Blocare avertizare pentru notificari.

DEZINSTALATI APLICATII RARE UTILIZATE

Aplicatiile utilizate in mod rar pot afecta si bateria telefonului. Uita-te la aplicatiile instalate pe dispozitivul tau Redmi. Dezinstalati toate aplicatiile pe care le utilizati rar. Pentru a dezinstala o aplicatie, tineti pictograma aplicatiei pe ecranul de intampinare. In partea de sus va aparea o pictograma de stergere.

Trageti pictograma aplicatiei in ea pentru a dezinstala aplicatia. In plus, aplicatiile care decideti ca doriti sa ramana instalate pentru ca le folositi frecvent ar trebui actualizate. Puteti actualiza fiecare aplicatie in parte sau puteti bifa aplicarea tuturor aplicatiilor.

OPRITI LUMINOZITATEA AUTOMATA

In majoritatea smartphone-urilor Android, luminozitatea automata este activata in mod implicit. Acest lucru afecteaza de asemenea bateria si este mai bine sa schimbati luminozitatea in functie de necesitati. Pentru a dezactiva functia Luminozitate automata, urmati acesti pasi:

Pasul 1: Accesati Setari dispozitiv si apasati pe Afisaj.

Pasul 2: Apasati pe Nivel luminozitate si dezactivati comutarea langa luminozitatea automata.

Ei bine, acestea sunt cateva sfaturi utile care va pot fi de mare folos pentru a va ajuta telefonul sa reziste cat mai mult timp incarcat. In cazul in care telefonul se descarca tot la fel de rapid, atunci urmatorul par consta in resetarea telefonului astfel incat acesta sa revina la setarile din fabrica.

In mod normal, daca bateria telefonului nu este defecta, ar trebui ca toate problemele sa se rezolve astfel. In cazul in care problema provine de la baterie insa, atunci cu siguranta va fi nevoie sa va indreptati atentia spre un acumulator Xiaomi nou.

In ceea ce priveste pretul unui acumulator Xiaomi nu trebuie sa va faceti probleme, pentru ca pe www.magazingsm.ro puteti sa gasiti baterii Xiaomi la cele mai atractive preturi.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…