Cum organizam petrecerea de botez?

Cum organizam petrecerea de botez?

0 Shares
0
0
0

Nasterea copilului este cea care aduce o bucurie imensa parintilor dar si intregii familii pentru ca acest copil este un nou inceput si simbolizeaza rodul iubirii existente intre parintii sai.

Prima petrecere a copilului va fi cea legata de botezul sau, mai exact de crestinarea la biresrica. Momentul este important atat pentru bebelus cat si pentru parinti si de aceea i se acorda si o atentie foarte mare ceea ce face ca aceasta petrecere sa fie foarte stresanta pentru parinti.

Petrecerile de boteza sunt organizate dupa nasterea copilului iar unii parinti inca mai tin la superstitia care spune ca nu este bine sa fie cumparate lucruri pentru copil inainte ca el sa vina pe lume.

Mai jos va prezentam cateva sfaturi pentru a va ajuta in perioada aceasta si pentru a putea face petrecerea asa cum va doriti. Daca vreti o petrecere interesanta va recomandam sa nu scoateti din calcul ursitoare botez.

Alegerea localului este unul din cele mai importante aspecte ce tin de petrecerea pentru botez si trebuie sa fie prima pe lista

E bine sa se stabileasca cu mai mult timp inainte deoarece asa veti evita ca sala pe care o vreti sa nu mai fie disponibila. Inainte sa va decideti cautati si alte optiuni si faceti o lista cu mai multe spatii care sa va poata oferi conditiile dorite in legatura cu numarul de locuri, cu meniurile si cu toate beneficiile.

Verificati si daca este oferita o incapere in care sa va retrageti cu bebelusul pentru a il culca sau hrani.

Pentru a alege meniul va trebui sa luati in calcul si anotimpul dar si persoanele care vor participa. In cazul in care vorbim despre o petrecere cu un cadru restrans atunci va fi usor sa identificam unele tipare alimentare. Este posibil sa existe si persoane vegetarienie, care au alergii sau care tin un regim.

Indiferent ca veti alege o trupa de muzicieni tineri, DJ sau lautari e bine sa vorbiti cu ei inainte de ziua cea mare si sa aveti tot timpul si o rezerva care sa elimine problemele de ultim moment atunci cand este cazul.

Este un obicei ca la petrecerea de botez sa apara si ursitoarele care vor destinde atmosfera si vor aduce basmele mult mai aproape de invitati. Alegerea ursitoarelor se va face tinand cont de experienta dar si de recomandari.

Chiar daca pare un lucru usor de facut spectacolul cu ursitoare implica foarte multa munca si rezultatele se vad in functie de reactiile pe care le au invitatii.

Nu uitati de amintiri. Pentru a va putea bucura de toate aceste momente pentru un timp cat mai indelungat este recomandat sa aveti si un fotograf sau un cameraman care sa poata imortaliza cele mai bune clipe recomandarea este sa alegeti un fotograf profesionist care va avea si indemanarea dar si ochiul sau sculele necesare pentru a obtine imagini cat mai bune.

Nu in ultimul rand dupa ce ati terminat cu toate treburile organizatorice nu uitati sa va simtiti bine si sa va distrati la petrecerea de botez.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…