giftology.ro - Stiinta cadourilor inteligente
Moda

Cum iti alegi poseta potrivita pentru orice situatie?

Se spune ca pentru femei, gentile reprezinta acel sanctuar, unde ele isi pastreaza toate obiectele vitale pe care trebuie sa le poarte la ele zi de zi, iar de cativa ani incoace, aceste posete firma, au devenit si vedete incontestabile ale modei.

Datorita faptului ca posetele de firma sunt parte importanta a modei, acum poti sa iti alegi o geanta de firma in functie de stilul tau personal, iti poti alege geanta de dama in functie de ocazie sau de eveniment, dar poti alege sa iti cumperi o geanta de firma si in functie de nevoile pe care le ai, dar trebuie sa stii ca este important ca geanta sa se asorteze cu tinuta pe care o porti.

Un exemplu bun ar fi acela ca nu poti sa te duci la un interviu pentru angajare cu aceiasi poseta pe care o porti atunci cand te duci in club, sau atunci cand iesi la plaja. Tocmai de aceea este important sa iti alegi geanta in functie de eveniment.

De exemplu, daca trebuie sa participi la un eveniment important, precum o nunta, un botez sau chiar si un bal, va trebui sa porti neaparat o geanta de seara. Indiferent ca aceasta este o geanta tip plic, clutch sau o geanta de tip portofel, geanta de seara trebuie sa fie un accesoriu de baza pentru tinuta unui astfel de eveniment.

Gentile de seara sunt mult mai micute fata de gentile obisnuite, insa ele sunt si mult mai elegante, datorita faptului ca acestea sunt decorate de cele mai multe ori cu pietre sau paiete in culori metalizate, pentru ca astfel se va crea un efect de pretiozitate.

Daca ai de gand sa iti cumperi o geanta pentru nunta ta, atunci trebuie sa stii ca intr-o asemenea situatie, clutch-urile sunt suficient de incapatoare si poti sa gasesti o multime de astfel de modele de genti.

Tinand cont de importanta evenimentului, geanta va trebui sa se asorteze cat mai bine cu modelul si cu stilul rochiei tale, si trebuie sa aiba un design asemanator, pentru ca ea ca completa intr-un mod inedit tinuta.

In cazul in care ai nevoie de o geanta pe care sa o porti atunci cand iesi in club, atunci cu siguranta ai nevoie de o geanta tip plic, pentru ca aceasta are dimensiunile mici, si iti pot oferi si o mai mare libertate de miscare.

Intr-o astfel de geanta ai putea sa iti tii portofelul, actele sau cateva produse care ti-ar fi utile in club, iar culoarea gentii ar trebui sa se asorteze cu tinuta pe care o porti.

In cazul in care ai nevoie de o geanta pe care sa o porti atunci cand iesi cu prietenele in oras, tot o geanta plic ti se potriveste daca te imbraci elegant, sau poti opta pentru o poseta comoda tip postas, sau pentru o geanta office.

Daca trebuie sa te prezinti la un interviu pentru angajare, atunci cu siguranta geanta pe care trebuie sa o porti va trebui sa fie cat mai simpla, si sa se incadreze cat mai mult in stilul office.

Etichete
avmall.ro

Articole asemanatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close