Cum gasesti masina de spalat potrivita

Cum gasesti masina de spalat potrivita?

0 Shares
0
0
0

Masina de spalat este un aparat electrocasnic care nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta, dat fiind faptul ca aceasta spala automat rufele.

Daca in trecut, cand rufele se spalau manual, femeilor in general le era pur si simplu groaza ca iar au multe rufe de spalat, iar munca lor nu era una tocmai simpla, acum isi pot indrepta atentia spre o masina de spalat rufe automata, iar aceasta le va spala automat rufele.

In zilele noastre, exista foarte multe masini de spalat, de diferite tipuri, asa ca in cele ce urmeaza vom vedea care sunt cateva dintre cele mai importante detalii de care trebuie sa se tina cont atunci cand vine vorba despre alegerea unui astfel de aparat electrocasnic.

In primul rand, conteaza foarte mult bugetul, asa ca daca aveti nevoie de un astfel de aparat electrocasnic trebuie sa stabiliti suma de bani pe care sunteti dispus/a sa o cheltuiti pentru a va cumpara un astfel de aparat electrocasnic.

Pe piata exista si masini de spalat rufe ieftine, dar si masini de spalat rufe care au preturi mult mai mari, iar preturile depind foarte mult de la caz la caz, in functie de specificatiile tehnice ale aparatului electrocasnic, dar si in functie de reputatia producatorului.

Exista insa si diferite alte detalii importante de care trebuie sa tineti cont atunci cand va aflati in cautarea unui astfel de aparat electrocasnic, iar in continuare vom discuta putin despre acest aspect.

Va trebui sa tineti cont apoi de tipul incarcarii cu rufe a masinii. Exista masini de spalat rufe cu incarcare frontala, si exista masini de spalat rufe cu incarcare superioara.

In timp ce majoritatea masinilor de spalat traditionale frontale si de varf masoara aproximativ 27 sau 28 centimetri latime si 30 la 35 de centimetri adancime, dimensiunile lor inaltime sunt destul de diferite. Acest lucru se datoreaza faptului ca modelele cu incarcatura frontala au afisaje montate in fata, iar modelele cu incarcatura superioara au afisaje montate in spate.

Datorita acestei diferente de proiectare, multi incarcatori frontali au seturi de stivuire optionale, astfel incat sa puteti instala literalmente uscatorul dvs. cu incarcatura frontala potrivita peste saiba (intotdeauna stivuiti uscatorul deasupra saibei deoarece cantareste mai putin).

Stivuirea este ideala atunci cand aveti o dimensiune redusa pentru perechea de rufe, deoarece puteti profita de spatiul vertical. Dar asta nu inseamna ca saibele cu incarcatura frontala sunt potrivite numai pentru spatii stramte. Daca gasiti o masina de spalat vase si un uscator care sa aiba pretul corect, este de asemenea posibil sa le instalati una langa cealalta. Pentru incarcatoarele de varf o instalare side-by-side este (probabil evident) singura optiune.

Nu toate saibele cu incarcatura frontala pot fi stivuite, deci asigurati-va ca verificati din nou specificatiile fie online, fie pe ambalajul unitatii inainte de a efectua o achizitie.

In plus fata de dimensiunile externe ale spalarii, veti dori, de asemenea sa va ganditi la marimea tamburului de spalat in interiorul unitatii pentru a face cea mai buna alegere. Cu exceptia unitatilor compacte, majoritatea care au o tambur undeva in gama de picioare de 2 cubi, majoritatea tamburilor de spalare de dimensiuni standard si de dimensiuni standard de astazi variaza de la aproximativ 4 pana la 5 picioare cubice. Aceasta este o gama mare pentru o incarcatura tipica de 8 kilograme.

Caracteristici speciale

Caracteristicile speciale ale masinilor de spalat rufe reprezinta un alt aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere atunci cand va doriti un asemenea aparat electrocasnic.

Toate masinile de spalat de astazi au aceeasi functie de baza. De aceea panourile lor de control arata asemanatoare. Veti avea intotdeauna un ciclu normal si, de obicei, cel putin opt sau noua cicluri de specialitate si o modalitate de a regla setarile de temperatura, spin si sol.

Dar saibele de astazi fac mai mult decat oricand inainte, mai ales cand va uitati la modelele de varf. Iata o prezentare generala rapida a unei multitudini de caracteristici de spalare avansate:

Auto-distribuire: Masina de spalat GE GEW750CSLWS cu incarcatura maxima GE are o caracteristica numita “Smart Dispense Technology”. Ca un filtru de cafea Keurig cu un rezervor de apa atasat, GTW750CSLWS are un rezervor de sapun conceput sa pastreze “pana la 75 uncii” de detergent. Cand sunteti gata sa incepeti un ciclu, aceasta masina de spalat va simti cantitatea de sapun de care aveti nevoie, o expediati automat din rezervor si salvati restul pentru ciclurile viitoare.

Built-in chiuveta sau robinet: Da, asa este – Samsung WA52M7750AW are chiuveta proprie. daca spalatoria dvs. nu este suficient de mare pentru a gazdui o chiuveta autonoma, dar va place sa pretreati petele dure si obiectele delicate pentru spalarea mainilor, aceasta caracteristica poate functiona pentru dvs. Alte modele, cum ar fi Whirlpool WTW7500GC si GE’s GTW750CSLWS, au robinete integrate.

Cilindri multiple de spalare: LG a impresionat piata rufelor atunci cand a introdus saibele sale Sidekick. O parte din sistemul Twin Wash de la LG , aceste masini de spalat de mica capacitate se potrivesc in interiorul unui piedestal.

Asta inseamna ca ai putea avea o masina de spalat cu incarcare normala in partea de sus si o masina de spalat secundara mai mica, cu propria linie de apa pentru cicluri simultane. Samsung a urmat exemplul la inceputul anului 2017 cu sistemul FlexWash . FlexWash este putin diferit, totusi, pentru ca are o masina de spalat mai mica, incorporata, mai degraba decat intr-un accesoriu separat pentru piedestal.

Capacitati uriase: LG, Samsung, Maytag si Kenmore nu sunt multumiti de gama standard de spalare a picioarelor de 4 pana la 5 cubi. In schimb, conduc taxa pe piata americana cu modele de dimensiuni mari, de dimensiuni medii si superioare.

Incarcatoarele frontale LG se ridica pana la 5,2 metri cubi, iar cel mai mare incarcator de deasupra are o capacitate de 5,7 cubi. Samsung vinde saibe de incarcare frontala si de incarcare superioara de 5,6 cubi. Dar castigurile lui Kenmore Elite 31633 si MVWB955FC ale lui Maytag – ambele au o capacitate de 6,2 cubi.

Pretul masinii de spalat reprezinta un alt aspect de luat in calcul. Acesta depinde de la o masina de spalat la alta, in functie de specificatiile tehnice ale masinii, dar si in functie de reputatia pe care o are brandul care a fabricat masina de spalat.

0 Shares
You May Also Like