Cum decurge consultatia privind interventia de rinoplastie?

Cum decurge consultatia privind interventia de rinoplastie?

0 Shares
0
0
0

O multime de persoane nu sunt tocmai multumite de forma pe care o are nasul lor, asa ca si-ar dori sa opteze pentru o interventie de rinoplastie Bucuresti cat mai repede cu putinta.

Exista persoane care s-au nascut cu probleme de respiratie, si care au deasemenea nevoie de o asemenea interventie chirurgicala, asa ca in cele ce urmeaza vom vedea despre ce este vorba.

Rinoplastia este interventia chirurgicala care corecteaza defectele nasului, oferindu-i acestuia o forma cat mai placuta. Totodata, rinoplastia poate corecta problemele de respiratie.

Inainte de toate insa, persoanele care se confrunta cu o asemenea problema, trebuie sa caute cat mai multe informatii despre medicii chirurgi care efectueaza asemenea interventii chirurgicale, dupa care trebuie sa se programeze pentru o consultatie in vederea rinoplastiei.

Daca urmeaza sa contactati si dvs. un chirurg pentru o consultatie de rinoplastie, fiti pregatiti sa discutati despre:

 • Obiectivele dvs. chirurgicale, in ceea ce priveste aspectul si respiratia;
 • Conditii medicale, alergii la medicamente si tratamente medicale anterioare;
 • Medicamente actuale, vitamine, suplimente pe baza de plante, alcool, tutun si consum de droguri;
 • Chirurgie anterioara.

Chirurgul dvs. de rinoplastie poate, de asemenea:

 • Sa evalueze starea generala de sanatate si orice conditii de sanatate preexistente sau factorii de risc;
 • Sa va prezinte toate optiunile disponibile pentru recuperarea nasului;
 • Examina si masura fata;
 • Face mai multe fotografii;
 • Aduce discutia despre optiunile chirurgicale ale nasului;
 • Recomanda un curs de tratament;
 • Discuta despre rezultatele probabile ale unei interventii chirurgicale a nasului si despre eventualele riscuri sau complicatii potentiale.

In momentul consultatiei, este necesar sa ii adresatu chirurgului cat mai multe intrebari despre tot ceea ce presupune aceasta interventie, despre riscuri, despre perioada de recuperare, despre anestezie, despre absolut tot ceea ce trebuie sa stiti si va intereseaza.

Este foarte important sa intelegeti toate aspectele procedurii de rinoplastie. Este natural sa simtiti o anxietate, fie ca este emotie pentru noul dvs. aspect anticipat sau un pic de stres preoperator. Nu trebuie sa va fie rusine sa intrebati medicul in legatura cu orice nelamurire aveti.

Deasemenea, este foarte important sa intrebati medicul care sunt costurile totale ale unei astfel de interventii chirurgicale pentru nas. Cu siguranta pe langa interventia chirurgicala va fi necoie sa suportati si alte costuri precum tratamentul post operator de exemplu. Deasemenea va fi nevoie sa suportati si costuri pentru imbracamintea pos operatorie.

Daca apoi totul este in regula si vi se pare ca solutia ideala este rinoplastia, cu siguranta urmeaza ca medicul sa va programeze pentru o interventie chirurgicala de acest fel, insa nu inainte de a va face anumite recomandari inainte de operatie.

Interventia chirurgicala incepe cu anestezia (medicul stabileste daca este anestezie generala sau nu), dupa care urmeaza incizia, apoi reformarea structurii nasului, corectarea septului deviat, inchiderea inciziei, si interventia este gata.

In ceea ce priveste recuperarea post operatorie, mentionam faptul ca umflatura dispare dupa cateva zile dar recuperarea totala va dura aproximativ un an. Cel mai important insa este faptul ca rezultatele unei asemenea interventii chirurgicale sunt permanente, asa ca se merita o asemenea interventie chirurgicala.

0 Shares
You May Also Like