Cum BMW X3 îmbină luxul cu versatilitatea

0 Shares
0
0
0

BMW a prezentat X3 pentru prima dată în 2003 la IAA din Frankfurt. În 2010 a fost prezentată a doua generație de produse, F25. Acesta este construit în SUA la uzina Greer din Carolina de Sud, în timp ce prima generație de produse a fost încă construită la Magna din Graz.

china lesbian sex toys custom baseball jersey best nfl jerseys cheap lace front wigs best sex toys wig shop nike air max 97 mens adidas yeezy boost 700 adidas outlet online nfl shop coupon code nike air jordan 6 nfl dallas cowboys nfl fan shop best female sex toy nike air jordan sale

 

 În 2014, compania din München a dat apoi modelului X3 un facelift. În testul de impact Euro NCAP, actualul X3 a obținut toate cele 5 stele în 2011. La modelele BMW Seria 6, pachetul standard de navigație ConnectedDrive din martie 2016 include un nou afișaj de meniu pentru sistemul de operare iDrive, precum și telefonie cu încărcare wireless și funcții hotspot WLAN. Din aprilie 2016, aceste inovații au fost incluse și în gama de dotări opționale pentru BMW X3.

BMW X3 – dinamică sportivă și ambianță premium

Încă din 2003, BMW a stabilit noul segment de vehicule sportive de gamă medie (SAV) cu X3. De mai bine de zece ani și de peste un milion de unități vândute, BMW X3 reprezintă o dinamică sportivă, o ambianță premium și o agilitate robustă, împreună cu un consum și emisii scăzute de combustibil.

A doua generație a succesului acestui model este impresionantă din 2010, cu cele mai bune dimensiuni interioare și portbagaj și cea mai mare versatilitate din clasa sa. Cu noul model de marcă, liderul în segment este acum extins constant. Două motoare diesel de nouă generație mai puternice și mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil îmbunătățesc dinamica și reduc emisiile poluante. 

Designul exterior și interiorul mașinii au fost revizuite vizual și sporesc caracterul practic cu noi soluții detaliate care satisfac cerințele clienților. Aspect dinamic și ambianță exclusivistă. Noua mașină de marcă are faruri rotunde duble noi, modificate – opțional cu tehnologie LED, grila dublă de spate, acum mai izbitoare, bare de protecție față și spate noi și oglinzi exterioare cu semnalizatoare integrate, care subliniază caracteristicile tipice de design ale modelelor BMW X. 

Valoarea și exclusivitatea caracterizează și interiorul noului BMW X3. Aplicațiile cromate, consola centrală cu aer condiționat automat opțional în negru lucios (aspect panou negru) și noile suporturi pentru pahare cu capac glisant în consola centrală, subliniază aspectul premium. 

Noile culori exterioare, designul tapițeriei, benzile ornamentale interioare și jantele din aliaj ușor, permit o personalizare și mai fină. Cu noul pachet de echipamente xLine, caracterul SAV dinamic și robust al BMW X3 poate fi subliniat și mai mult.

BMW EfficientDynamics: plăcere de a conduce și consum redus

Pachetul tehnologic revoluționar BMW EfficientDynamics din noul BMW X3 cu funcție de pornire și oprire automată, funcție de rulare liberă, regenerare a energiei de frânare și unități auxiliare bazate pe nevoi, duce la cele mai scăzute valori de consum și emisii din segment. Cu o reducere a emisiilor de CO2 de 7 g/km, cea de-a patra generație de anvelope cu rezistență scăzută la rulare aduce, de asemenea, o contribuție semnificativă la compatibilitatea excelentă cu mediul înconjurător.

BMW ConnectedDrive: asistență pentru șofer și infotainment

Rețeaua dintre șofer, vehicul și mediu, în care BMW joacă un rol incontestabil de pionierat, este continuată în mod constant de BMW X3. Noile caracteristici remarcabile ale BMW ConnectedDrive la acest model includ: controlerul iDrive cu touchpad integrat – pentru introducerea textului cu degetul, asistentul de parcare, afișajul BMW Head-Up color, un semnal luminos fără orbire, beam assistant și Driving Assistant Plus cu avertizare de părăsire a benzii de rulare, Cruise control activ cu funcție Stop&Go și protecție preventivă a pietonilor. 

BMW ConnectedDrive oferă, de asemenea, informații despre trafic în timp real, servicii de concierge și apel inteligent de urgență, Facebook și Twitter, radioul pe internet sau platforme muzicale.

Exclusivitate și calitate în interior

Noul X3 este lider pe segment atât în ​​ceea ce privește spațiul interior, cât și volumul de transport (550-1.600 litri) în spate. Interiorul convinge prin materiale alese și nobile. Prezintă aplicații subtile de crom, consolă centrală cu aer condiționat automat opțional în aspect lucios „Black Panel” și panourile de decor din lemn cu accente de crom sidefat, subliniază aspectul de înaltă calitate. 

Ambianța premium este completată de noi suporturi pentru pahare în consola centrală, cu capac glisant și volan standard din piele. În plus, clientul poate alege între patru noi culori de tapițerie și patru noi benzi decorative interioare. Aspect puternic, exclusivist și versatilitate maximă.

Pachetul xLine și M Sport: Individualizare fără limite

Materialul de înaltă calitate și conceptul de culoare subliniază pretenția premium a noului BMW X3. Cu pachetul de echipamente xLine, care subliniază și mai mult caracterul SAV dinamic și robust al lui X3, BMW deschide noi posibilități de individualizare. 

Recunoscut extern prin inserții metalice strălucitoare în barele de protecție, placarea laterală și clemele în prizele de aer cu aspect de aluminiu satinat și protecția optică a caroseriei din față și din spate, xLine oferă alte opțiuni între diferite tapițerii din material textil și piele, diverse benzi decorative și două jante exclusive de aliaj de 18 și 19 inch.

BMW X3 M Competition

La BMW X3 M Competition șasiul a fost adaptat pentru a realiza actul de echilibru între agilitate și confort. Mai mult camber și un unghi de rotire modificat pe puntea față, îmbunătățesc comportamentul direcției, în timp ce suporturile din cauciuc elaborate asigură confort fără a compromite dinamica laterală. 

În plus, există o punte spate modificată, o bară de sprijin din carbon în față și o mulțime de întăriri, astfel încât caroseria să îndeplinească și cerințele dinamice ale motorului și ale șasiului. Atâta timp cât ești pe drumuri bune sau pe pistă, ecuația M funcționează genial, datorită tracțiunii integrale și a diferențialelor. Este impresionant, de asemenea, cum ia cu ușurință curbele la viteză mare.

BMW X3 xDrive20d

Motoare diesel cu patru cilindri nou dezvoltate. Noua generație de motoare diesel de doi litri în construcție integrală din aluminium, are injecție directă common rail cu injectoare cu electrovalvă și funcționează cu presiuni de injecție crescute de 2.000 bar. Acest lucru crește puterea lui X3 xDrive20d de la precedentele 135 kW/184 CP la 140 kW/190 CP. 

În același timp, cuplul maxim disponibil crește de la 380 la 400 Nm. În această configurație, BMW X3 xDrive20d, în care acest nou turbo diesel de doi litri își sărbătorește premiera mondială, este cel mai bun din clasa sa, cu un consum de 5,0 litri la 100 de kilometri și emisii de CO2 de doar 131 g/km.

0 Shares
You May Also Like