Cum alegi un apartament?

Cum alegi un apartament?

0 Shares
0
0
0

Una dintre cele mai importante decizii de luat in viata, este aceea de a alege noua locuinta. Uneori, exista prea multe detalii de luat in considerare atunci cand alegeti un apartament, ingreunand luarea unei decizii finale. Exista multe mici detalii care ar putea face ca un apartament nou sa para mai atragator pentru tine decat altul.

Pentru ca alegerea unui apartament este atat de importanta, in conditiile in care cel mai probabil veti locui in el pentru tot restul vietii, si pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere, va prezentam in urmatoarele randuri cateva detalii asupra carora trebuie sa va indreptati atentia.

  1. Alegeti locatia unde doriti sa va mutati

Acesta este fara doar si poate, punctul de plecare. Alegerea locatiei este foarte importanta. Cautati sa va mutati intr-o zona in care sa fiti aproape de tot ceea ce conteaza.

Este necesar sa locuiti la o distanta relativ mica de un spital sau de un centru de ingrijiri medicale. Cu cat sunteti mai aproape de cei mai buni medici, cu atat va puteti deplasa mai repede la cabinetul medical sau la spital atunci cand nu va simtiti bine.

Este important de-asemenea sa aveti statiile de transport in comun aproape. Daca nu aveti masina si trebuie sa faceti naveta la servici, acest lucru conteaza de-asemenea foarte mult. Este mult mai placut sa mergeti 2 minute pana la statie, decat sa mergeti 20 de minute, mai ales cand conditiile meteo nu sunt tocmai prietenesti.

Orientati-va sa aveti de unde sa va faceti cumparaturile. Cu siguranta nu veti dori sa va mutati intr-o zona unde nu exista nici un supermarket, nici un centru comercial, ci doar magazinele de la coltul blocului.

Aveti copii? Daca da, cautati un apartament intr-o zona cat mai aproape de scoala sau de gradinita. Va fi ideal pentru dvs. cand va duceti copilul la scoala sau la gradinita, sa ajungeti cat mai repede acasa. De-asemenea, va fi perfect si pentru el, cand se va intoarce de la cursuri.

Acum ca ati vazut cat de mult conteaza locatia, cu siguranta veti dori sa accesati 85eastside.ro, pentru a vedea cele mai frumoase apartamente din Craiova, in cea mai frumoasa zona a orasului.

Daca alegeti un apartament dupa ce accesati acest site, cu siguranta veti fi aproape de tot ceea ce conteaza. Veti avea aproape gradinite, scoli, facultati sau zone verzi. Veti locui aproape de spitale si farmacii, dar si de statiile de transport in comun.

Totodata veti avea si de unde sa va faceti cumparaturile, in conditiile in care aveti supermarketurile aproape (Kaufland, Lidl), dar si alte magazine. Practic, accesand 85eastside.ro, veti fi cu un pas mai aproape de casa ideala, avand in vedere locatia perfecta a acestui ansamblu rezidential.

  1. Cunoasteti-va nevoile

Este important sa va cunoasteti nevoile, pentru ca doar in acest fel veti putea stabili daca aveti nevoie de un apartament cu doua camere sau de un apartament mai spatios. Tineti cont de numarul membrilor familiei, cand alegeti apartamentul.

Pentru o familie din alcatuita din trei membrii, un apartament cu trei camere este ideal, in conditiile in care o camera va fi dormitorul parintilor, o camera va fi dormitorul copilului, iar o camera va fi living.

Pentru o familie cu doi copii, fara doar si poate, un apartament cu 4 camere este o necesitate. Accesati 85eastside.ro, si aveti posibilitatea de a a va alege un apartament cu 2, cu 3 sau cu 4 camere, si cu loc de parcare inclus.

  1. Metoda de plata

Cu siguranta acesta este un alt aspect foarte important. Trebuie sa stabiliti de comun acord cu vanzatorul metoda de plata. Va permiteti sa platiti cash, sau sa transferati toata suma din contul personal in contul proprietarului? Acesta ar fi cu siguranta cel mai bun caz.

Daca nu, interesati-va daca accepta prin programul Prima Casa, sau prin Credit Ipotecar. In cazul in care vanzatorul accepta si aceaste solutii, este important sa aveti avansul necesar pe care vi-l va cere banca.

  1. Apartament nou sau vechi

Cu siguranta si acest lucru trebuie luat in calcul. Apartamentele vechi sunt mai ieftine, insa nu va lasati pacaliti. Daca alegeti un apartament vechi, in mod evident va fi necesar sa investiti o suma mare de bani pentru a va putea muta.

De exemplu, un apartament vechi cu 3 camere poate costa in jur de 60.000 de euro. Tineti insa cont de faptul ca va trebui sa schimbati pardoseala, mobilier, usi, ferestre, sa indreptati peretii in cele mai multe cazuri. La final, cand veti trage linie, veti observa ca pretul este identic sau chiar mai mare decat pretul unui apartament nou.

Accesand 85eastside.ro si alegandu-va apartamentul, acesta va fi finisat in gri, astfel ca veti mai avea de ales pardoseala si mobilierul. Centrala termica o veti avea, la fel si caloriferele, usile, ferestrele, etc.

 

0 Shares
You May Also Like