Culorile si aromele Lavazza!

Culorile si aromele Lavazza!

0 Shares
0
0
0

Curcubeul aromelor Lavazza aduna 66 de soiuri de cafea atent combinata, prajita si aromatizata pentru o paleta de gusturi si arome unice.

Gasim sortimentele de cafea Lavazza in diverse ambalaje, sub forma de cafea macinata, boabe si capsule.

Pentru detalii in ceea ce priveste sortimente din gama de cafea Lavazza comercializata in tara noastra accesati EspressoCafe pentru a descoperi arome si modele dintre cele mai diversificate si de calitate.

Cel mai cunoscut sortiment de Lavazza este probabil Lavazza Crema e Gusto.

Gustul preponderent dur, usor amarui datorita gradului ridicat de prajire, confera cafelei calitatea de a fi preferata in randurile consumatorilor.

Raportul calitate pret este potrivit fiecarei persoane, consumatoare de cafea, un alt motiv pentru care este cea mai cunoscuta si probabil cea mai vanduta cafea macinata de pe piata.

Lavazza Il Matino este destul de intensa si se prezinta o cafea de inceput de zi, foarte revigoranta cu note aromate date de crema care se prezinta intr-o cantitate considerabila deasupra cafelei din ceasca noastra de dimineata. Crema are usoare tente de aluna iar cafeaua in ansamblu prezinta o intensitate si o savoare la limita de sus.

Lavazza Qualita Oro este un tip de cafea realizat de Lavazza din cafea arabica de cea mai buna calitate, in proportie de 100% si aduce un gust exotic care se aseamana gustului de portocale cu ciocolata. Avand un gust fin si rafinat, Qualita Oro inca se mentine in preferintele consumatorilor de o perioada indelungata de timp.

Lavazza Qualita Rosa o cafea echilibrata atat in ceea ce priveste gustul cat si compozitia. Este realizata dintr-un amestec de cafea robusta cu cafea arabica iar gustul unic il primeste de la notele de ciocolata si gustul usor amarui, energizanta si tonifianta, potrivita pentru inceperea zilei de munca.

Pentru iubitorii cafelei sau mai bine zis gustului de cafea bun ale gamelor Lavazza, aceasta a creat cafeaua decofeinizata Lavazza Dek cu un gust si o aroma unice realizata din boabe premium de cafea si decofeinizata in conditii si prin metode naturale.

Aroma de miere si migdale o face placuta si astfel devine o cafea de top in gama Lavazza.

Pentru adevaratii pasionanti de cafea, Lavazza ofera pachete cu boabe intregi de cafea care atunci cand sunt macinate pe loc, obtinerea cafelei este o reusita.

Lavazza Super Crema este probabil cea mai populara cafea din tara noastra utilizata la nivel profesional. Detine un continut echilibrat de 60% cafea arabica si 40% cafea robusta. Acesta combinatie confera cafelei intensitatea si gustul perfect prin aroma catifelata combinat cu tarie si note de migdale si miere pentru un espresso moale si cremos.

Lavazza Gold Selection aduce un echilibru amarui si o nota de ciocolata cu lapte si vanilie. Se prezinta intr-o formula de combinatie cu 80% cafea arabica si 20% cafea robusta. Este cafeaua ideala si recomandata datorie tariei si gustului perfect.

Lavazza Tierra este carcaterizata de o finete si un rafinament al cafelei 100% arabica.

Gustul acestei cafele aminteste de fructe si flori, combinate armonios cu note de ciocolata.

In anul 1989 Lavazza a introdus pe piata sistemul de cafea predozata cu capsule Lavazza Expresso Point.

Capsulele Lavazza Blue sunt a doua generatie de cafea predozata de la Lavazza produsa si comercializata in special pentru birouri.

Capsulele Lavazza Ultimate Expresso Blue au aparut incepand cu 2002 imbunatatite si s-au dovedit a fi competitive pe piata.

Aceste capsule contin cafea din America de Sud, Africa sau Asia care blenduite in functie de sortiment ofera aroma de 100% cafea arabica si in unele combinatii cafea robusta.

Lavazza Blue reuseste sa pastreze gustul si arma perfecta datorita ambalarii in momentul imediat urmator prajirii si macinarii si astfel pe parcursul unei perioade de timp se poate observa pastrarea gustului neschimbat.

Dintre cele mai intalnite capsule se pare ca preferatele sunt Lavazza Blue Crema Gusto Dolce, care contin cafea 100% arabica din Brazilia si India. Acestea ofera un gust catifelat si o crema aurie.

Lavazza Blue Tierra contine la fel cafea 100% arabica insa de provenienta diferita, Peru, Columbia si Honduras. Aceasta cafea prezinta o certificare Rainforest Alliance.

Capsula Lavazza Blue Very Supreme contine o cafea arabica Din Brazilia si America Centrala in amestec cu robusta din India si confera o tenta de lichior si ciocolata.

Concepute si combinate in diverse amestecuri de cafea si arome, Lavazza se adreseaza tutror consumatorilor de cafea servind orice client prin raportul calitate pret.

Nu vei gasi gustul desavarsit al cafelei nicaieri in alta parte!

0 Shares
You May Also Like