giftology.ro - Stiinta cadourilor inteligente
Casa si gradina

Criterii de alegere a unei canapele extensibile

In momentul in care ai de gand sa iti inlocuiesti canapeaua veche cu una mai noua si mai moderna, poti sa te gandesti sa te orientezi si spre canapele extensibile, care pot sa reprezinte pentru livingul tau cea mai buna solutie.

Ei bine, pentru a alege o asemenea canapea, si pentru a te putea bucura de toate avantajele acesteia, cu siguranta va trebui sa stii cateva criterii de care trebuie neaparat tinut cont, atunci cand ai de gand sa iti alegi o asemenea canapea.

In primul rand, dimensiunea incaperii in care va fi asezata canapeaua conteaza foarte mult, pentru ca in functie de spatiul avut la dispozitie, iti poti alege canapeaua extensibila.

Daca de exemplu, ai un living foarte mare, atunci va trebui sa iti indrepti atentia spre o canapea extensibila care sa aiba dimensiuni destul de mari, si care poate sa acopere o mare suprafata din incapere.

In schimb, in conditiile in care dimensiunile livingului nu sunt foarte mari, atunci nu se prea recomanda alegerea unei canapele care sa aiba dimensiuni prea mari, pentru ca astfel se va crea impresia unui living foarte aglomerat.

Daca iti vei dori o canapea extensibila, pe care sa o poti folosi si pe post de pat, atunci vei putea sa iti indrepti atentia spre o canapea extensibia de 180 cm sau de 200 cm.

Tot atunci cand ai de gand sa iti alegi o astfel de canapea, trebuie sa tii cont si de forma acesteia, astfel ca vei putea sa gasesti o canapea extensibila modular, vei putea sa gaseti si canapele extensibile rectangurare, canapele extensibile in stil englezesc, canapele extensibile in stil frantuzesc sau canapele sectionale.

Cadrul canapelei extensibile este si el foarte important, asa ca nu trebuie sa faci compromisuri in aceasta privinta, in momentul in care vrei sa iti cumperi o asemenea canapea, asta in conditiile in care mai apoi nu vrei sa regreti alegerea facuta.

Sistemul de extensie al canapelei extensibile este iarasi un alt criteriu foarte important de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi un astfel de corp de mobilier. Aceste sisteme de extensie ale canapelelor pot sa fie de diferite tipuri, iar fiecare asemenea sistem vine cu avantaje si dezavantaje.

Atunci cand ai de gand sa iti alegi o asemenea canapea, trebuie sa tii cont si de umplutura pernelor, iar privind umblutura aceasta poate fi artificiala sau cu puf natural. Varianta mai iefina este cea artificiala, pe cand umplutura cu puf natural poate fi destul de costisitoare.

Materialul exterior al canapelei extensibile este si el un factor foarte important de care trebuie sa tii cont. Cele mai des intalnite canapele extensibile sunt cele care au ca si material exterior pielea naturala, inul si bumbacul, sau diferitele materiale sintetice.

Un alt criteriu foarte important de care trebuie sa tii cont cand iti alegi o asemenea canapea este pretul acesteia, iar pretul poate sa depinda de dimensiunile canapelei, de materialele folosite, si nu in ultimul rand, de magazinul de la care vei face achizitia.

Etichete
avmall.ro

Articole asemanatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close