giftology.ro - Stiinta cadourilor inteligente
Diverse

Clipe de senzatie la o nunta moderna

 Clipe de senzatie la o nunta moderna
Nuntile traditionale erau bazate mai mult pe tot felul de obiceiuri religioase si laice. In nuntile moderne insa, se pune accent pe momente speciale care sa uimeasca invitatii.

Unele astfel de momente au devenit deja obiceiuri si din ce in ce mai multi tineri aleg sa le foloseasca si ei la nunta lor, pentru ca le-au vazut la altii. Sunt totusi si unele moduri de a impresiona invitatii care sunt pur si simplu geniale.

Asta putem sa spunem despre prezenta la nunta a unui magician care sa uimeasca printr-un numar de magie specific unei nunti.

Am vazut insa recent la o nunta ceva ce m-a dat pe spate si nu doar pe mine. Toti invitatii au fost suprinsi sa il vada in carne si oase pe magicianul Lorenzo, cel care a fost si la show-ul “Romanii au talent”, unde a surprins audienta.

De altfel, asa a ajuns cunoscut ca magician si iluzionist. Eu de fapt nu il cunosteam, dar cei cu care eram la masa mi-au spus ca l-au vazut la televizor si ca un numar de magie la o nunta li se pare cea mai tare idee.

Suntem deja familiari cu majoritatea momentelor speciale de la o nunta moderna: tortul miresei, momente muzicale speciale, dansul mirilor cu gheata carbonica, limuzina, porumbei albi, show de lumini si culoare sau focuri de artificii. Ne asteptam sa vedem un DJ, o formatie sau chiar vedete care sa cante la nunta.

Mai putin poate ne asteptam de exemplu sa vedem cum doi porumbei care reprezinte mirele si mireasa sa apara si sa dispara pe tot timpul evenimentului. In numarul de magie al lui Lorenzo, s-a intamplat asta. Mirii au fost implicati intr-o discutie amuzanta la care au fost martori toti invitatii, iar dupa aceea a urmat un numar de iluzionism.

Lorenzo Cristian Stancu este un fost dansator care a devenit magician in 2007. Intr-un interviu, el a zis ca visul lui de mic a fost sa fie iluzionist si ca va face asta pana la batranete. Are si un idol pe masura: David Copperfield.

Concluzia este ca vei putea apela la serviciile lui la nunta ta oricand o planuiesti. Un numar de magie va fi deliciul vizual al nuntii tale, iar la sfarsit invitatii vor pleca acasa fericiti ca au fost martori la ceva inedit.

Etichete
avmall.ro

Articole asemanatoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close