Cinci moduri de a economisi bani atunci cand vrei sa inchiriezi o masina

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta, atunci cand esti pe cale sa planifici o calatorie, te gandesti cum sa obtii cele mai convenabile modalitati de transport, la fel ca si in cazul hotelului pe care il vei alege. Iata cateva dintre cele mai importante cinci moduri in care poti economisi atunci cand vrei sa inchiriezi o masina.

1. Rezervati o masina in avans

Cand rezervati o masina online in avans, veti obtine aproape intotdeauna un cost mai bun decat daca vreti sa rezervati la momentul inchirierii. Pe langa aceasta, este mult mai usor si mai rapid daca luati in calcul faptul ca ultimul lucru pe care doriti sa-l faceti dupa un zbor lung este sa cautati o companie de inchiriere masini.
Pentru a fi siguri ca rezervarea este valida, asigurati-va ca pastrati toate documentele care reprezinta dovada rezervarii facute.

2. Verificati frecvent preturile

La fel ca atunci cand cautati zboruri, si in cazul inchirierilor auto, puteti obtine tarife mai mici atunci cand verificati in mod frecvent preturile. Promotor Bucharest Rent a Car este una dintre companiile unde veti putea intalni discounturi periodice de pana la 60%. In plus, nu trebuie sa va faceti griji ca puteti pierde banii pe care i-ati dat pentru avans intrucat compania nu percepe niciun fel de taxe pentru anularea sau modificarea datelor rezervarii.

3. Rezervati cel mai mic vehicul de care aveti nevoie

Ganditi-va cu atentie la ce tip de vehicul doriti. Sigur ca ati putea fi tentant sa alegeti un SUV sau o masina sportiva de vreme ce flota companiei de inchiriere este destul de ofertanta, dar intotdeauna ganditi-va la consumul de combustibil si la aspectele practice ale masinii dvs.
Rezervati vehiculul din cea mai mica clasa de care aveti nevoie si este posibil sa obtineti un upgrade gratuit la tejghea! Doar asigurati-va ca va puteti permite cresterea costurilor de combustibil ale unei masini mai mari!

4. Verificati optiunile de kilometraj nelimitat

Asigurati-va ca inchirierea dvs. include optiunea de kilometraj nelimitat si va puteti lua masina oriunde trebuie sa mergeti. Ultimul lucru la care v-ati dori sa va ganditi in vacanta este daca veti fi taxat in plus pentru un kilometru mai mult decat limita contractului.

5. Verificati politica consumului de combustibil

Unele companii de inchirieri auto solicita clientilor sa returneze masina cu aceeasi cantitate de combustibil pe care o avea in rezervor la receptie. In cazul in care contractul prevede acest lucru, veti putea sa fiti nevoit sa platiti mai mult pentru combustibil.

0 Shares
You May Also Like