Cele mai bune sfaturi pentru alegerea unui apartament

Cele mai bune sfaturi pentru alegerea unui apartament

0 Shares
0
0
0

Cu totii ne dorim sa detinem propria locuinta, insa exista persoane care pana acum nu au reusit sa isi cumpere una, iar in viitorul apropiat au drept obiectiv, achizitionarea unui apartament.

Cei care isi doresc sa aleaga unul dintre cele mai recente apartamente de vanzare Victoriei aparute pe piata, ar trebui sa cunoasca mai multe detalii, pentru a se asigura de faptul ca fac alegerea potrivita.

  1. Analizarea imobilului

Una dintre cele mai importante sarcini pentru un cumparator, este aceea de a analiza imobilul in care este amplasat apartamentul pe care intentioneaza sa il cumpere. Se stie ca exista atat apartamente scoase la vanzare in blocuri noi, cat si apartamente care se afla in imobile vechi.

Apartamentele noi sunt mai inteligent compartimentate, sunt mai spatioase, si au avantajul de a fi mult mai rezistente in caz de seism. In plus, apartamentele care se afla in imobile noi, isi intampina cumparatorii cu finisaje de cea mai buna calitate.

  1. Compartimentarea apartamentului

In mod evident, este importanta si compartimentarea apartamentului si suprafata acestuia. Un lucru este clar in aceasta privinta, si anume ca fiecare isi alege un apartament mai spatios sau mai putin spatios, cu mai multe sau mai putine camere, in functie de buget, dar si in functie de numarul persoanelor care vor locui in apartament.

Pentru o familie compusa din trei persoane (parinti si un copil), un apartament cu trei camere care sa aiba o bucatarie, doua dormitoare, un living, unul sau doua balcoane si una sau doua bai, reprezinta cea mai buna alegere.

  1. Alegerea etajului

Acesta este un alt detaliu foarte important de luat in calcul atunci cand vine vorba despre alegerea unui apartament. Pentru cei care nu intentioneaza sa urce multe scari, un apartament la parter, sau maxim la etajul unu reprezinta o alegere optima.

Pentru cei care isi doresc sa priveasca totul de sus si sa se bucure de priveliste, cea mai ideala solutie este aceea de a alege un apartament la ultimul etaj.

  1. Verificarea documentelor

Aceasta este un alt aspect important. Daca documentele nu sunt in regula, discutiile trebuiesc intrerupte. Daca documentele (actul de proprietate, certificatul de urbanism, autorizatia de constructie, intabularea, extrasul de carte funciara, dar si procesul verbal de receptie sau alte documente) sunt in regula, atunci se poate merge mai departe.

  1. Verificarea intretinerii apartamentului

Fiecare cumparator trebuie sa verifice cu mare atentie apartamentul. O privire asupra starii in care se afla parchetul, gresia si peretii, dar si o privire aupra instalatiilor sanitare. De-asemenea, este important sa se obtina informatii si cu privire la instalatia electrica, daca a fost schimbata si cand a fost schimbata.

Acestea sunt asadar cateva detalii care conteaza si pe care persoanele care intentioneaza sa cumpere un apartament, ar trebui sa le cunoasca. De-asemenea, cei care au de gand sa isi cumpere un apartament, ar trebui sa se intereseze si daca apartamentul vine la pachet cu un loc de parcare. Acesta este o facilitate foarte importanta (pentru cei care sunt proprietari de masini).

0 Shares
You May Also Like