Cele mai bune aplicații meteo pentru 2021

Cele mai bune aplicații meteo pentru 2021

0 Shares
0
0
0

Având în vedere că mai mulți dintre noi primim vaccinuri, în curând va fi timpul să ne întoarcem afară și să explorăm în siguranță și să ne bucurăm din nou de lume.

Unul dintre cele mai importante instrumente pentru a afla daca este bine sa iesim este o aplicație mobilă pentru vreme. O aplicație de vreme bună vă ajută să decideți dacă va trebui să luati o umbrelă la locul de muncă sau să vă pregătiți pentru condiții de vreme rea.

Cu vremea instabila din toată țara, în special ploile necontenite si vanturile puternice care amenință aproape toate zonele tarii, este o idee bună să verificați prognoza meteo pentru condițiile prezente si viitoare. O aplicație meteo vă permite să faceți acest lucru oriunde vă aflați, ori de câte ori doriți.

Sa nu uitam insa ca avem nevoie si de un telefon mobil inteligent pentru a putea folosi aceste aplicatii. Iar pentru a nu il expune vremii rele sau eventualelor accidente va recomandam o husa telefon pentru o protectie adecvata.

La testarea aplicațiilor meteo, ne-am petrecut cea mai mare parte a timpului evaluând eficacitatea designului si a utilitatii lor. O aplicație ideală pentru vreme este plăcută vizual și ușor de utilizat. Dacă trebuie să căutați mai multe ecrane pentru a afla când va ploua, aplicația este prost gandita si neplacut de utilizat.

Ceea ce nu am verificat este dacă vremea prezisă s-a împlinit sau nu. Motivele noastre sunt duble: în primul rând, majoritatea aplicațiilor meteo primesc cea mai mare parte a datelor lor de la Serviciul Național Meteorologic.În al doilea rând, și mai important, pentru a determina cu adevărat acuratețea prezicerilor, ar trebui să efectuăm teste exhaustive pe tot globul.

Pur și simplu nu suntem pregătiți să abordăm acest tip de provocare. În starea actuală, vom presupune că, dacă o companie a investit timp și efort pentru a-și crea propriile modele predictive pentru ceva la fel de complex ca vremea, probabil că știe mai multe despre meteorologie decât noi.

La început, nu am apreciat pe deplin numărul mare de aplicații meteo disponibile pentru dispozitivele Android și iOS. În cele din urmă, am ales acele aplicatii care credeam că oferă ceva unic, împreună cu cele mai populare aplicații. Marea majoritate a acestor aplicații sunt gratuite, așa că încercați-le până când veți găsi cea mai potrivita pentru dvs.

  1. AccuWeather

Noua sa interfață poate parea complexă, dar AccuWeather a înregistrat îmbunătățiri majore datorită unei revizuiri recente. Funcțiile de planificare sunt mai cuprinzătoare, deoarece utilizează date meteorologice pentru a vă ajuta să gestionați alergiile, să conduceți în siguranță sau să va creșteți productivitatea. Ne place că include o secțiune de știri despre evenimentele meteo viitoare.

Platforme: Android, iOS

  1. CARROT Weather

Atâta timp cât sunteți dispus să faceți upgrade la nivelul său premium, Carrot Weather este o alternativă excelentă pentru Android la Dark Sky. De fapt, se bazează pe datele exacte ale vremii Dark Sky, adaugând în același timp propria interpretare a datelor.

Platforme: Android, iOS

  1. Dark Sky

Dark Sky este o aplicație meteo atât de bună încât Apple a cumpărat compania doar pentru a o menține exclusivă pentru iOS începând cu 1 august 2020. Nu numai asta, este singura aplicație din listă fără opțiune gratuită. Totuși, prezentarea simplă a aplicației și acuratețea hiper-locală vă permit să vedeți cu ușurință despre ce e vorba.

Platforme: iOS

  1. Flowx: Weather Map Forecast

Flowx isi ia datele dintr-o varietate de surse locale și globale pentru a oferi proprietarilor de Android cele mai precise previziuni posibile. Dacă plătiți pentru un nivel premium, puteți personaliza graficele, hărțile și widget-urile după cum doriți. O versiune iOS este în lucru.

Platforme: Android

  1. MyRadar Weather Rada‪r

Indiferent dacă este pe telefonul dvs. sau pe Apple Watch, MyRadar Weather Radar vă ține la curent cu precizie cu privire la prognozele locale. Aprofundati aplicația pentru a viziona conținut video, pentru a afla date despre aviație și pentru a a afla aproape totul despre vant.

Platforme: Android, iOS

  1. NOAA Weather Radar Live

Multe aplicații meteorologice extrag date de la Administrația Națională Oceanică și Atmosferică. Așadar, pur și simplu treceți la goană cu aplicația NOAA Weather Radar Live. Cu aceasta, puteți verifica prognozele locale și urmări modelele meteo folosind hărți interactive prin satelit.

Platforme: Android, iOS

  1. 1Weather

1Weather se bazeaza pe widget-uri care oferă informații despre vreme. Puteți urmări prognozele orare și săptămânale, să vizualizați precipitațiile și hărțile radar și să studiați pozițiile soarelui și lunii.

Platforme: Android, iOS

  1. Plume Labs: Air Quality App

Calitatea aerului este o alta varianta de date meteorologice care afectează foarte mult sănătatea personală. Chiar dacă nu sunteți prins direct de un incendiu, aerul plin de fum poate face în continuare periculos să ieșiți afară. Această aplicație de calitate a aerului de la Plume Labs oferă informații despre poluare locală în timp real, un serviciu din păcate vital în climatul nostru actual.

Platforme: Android

  1. Weather Hi-Def Rada‪r

De la evenimente meteorologice severe până la monitorizarea calității aerului si până la urmărirea incendiilor și a trăsnetelor, Weather Hi-Def Radar vă oferă informații de ansamblu despre fenomenele meteorologice fascinante din întreaga lume. Urmărirea GPS și datele detaliate vă arata, de asemenea, despre ce se întâmplă în propria curte.

Platforme: iOS

https://www.youtube.com/watch?v=VrqZmYlUrU8&ab_channel=WeatherSphere

 

 

0 Shares
You May Also Like