tricouri prefera barbatii in anul 2018

Ce tricouri prefera barbatii in anul 2018?

0 Shares
0
0
0

Cunoastem cu totii faptul ca tricourile sunt acele articole de vestimentatie pe care le poarta atat femeile cat si barbatii, datorita faptului ca sunt foarte lejere, si se potrivesc de minune atat atunci cand vine vorba despre o tinuta sport cat si atunci cand vine vorba despre o tinuta casual.

Tinand cont totusi ca barbatii poarta mult mai mult si mult mai des tricouri de cat femeile, in continuarea acestui articol vom discuta despre tricourile pe care le prefera barbatii in anul 2018.

Ei bine, aici parerile si preferintele sunt impartite de la un caz la altul si de la un barbat la altul, asa ca vom vedea in continuare despre ce este vorba.

Acei barbati care au un corp bine lucrat si foarte frumos definit la sala de sport, in mod evident isi vor indrepta de fiecare data atentia spre acele tricouri mulate pe corp, care le vor scoate musculatura in evidenta.

In schimb, barbatii care se lupta cu kilogramele in plus, isi vor indrepta fara doar si poate atentia spre tricouri cat mai largi, pentru a masca cat de cat faptul ca nu au tocmai cel mai frumos corp.

In ceea ce priveste modelele tricourilor, la fel ca si in anii precedenti, tricourile polo se vor purta si in acest an, si cu siguranta aceste tricouri se vor purta si anul viitor, si peste doi ani si peste multi ani de acum inainte, deoarece sunt tricourile care se potrivesc perfect pentru orice tip de tinuta.

Tricourile in dungi au fost la mare cautare in anii trecuti, si din cate se pare foarte multi barbati au inceput deja sa poarte si in acest an tricouri in dungi. Exista modele de tricouri cu dungi verticale, exista si modele de tricouri cu dungi orizontale, asa ca barbatii care prefera aceste tricouri, in mod evident au de unde sa isi aleaga tricoul perfect.

Nu trebuie sa uitam sa amintim si tricourile cu gulerul in V, care in ultimii ani au fost foarte indragite de catre domni, asa ca in mod evident si in acest an vor fi la mare cautare tricourile de acest gen.

Ei bine, trebuie sa precizam faptul ca exista si o multime de barbati care aleg sa poarte tricouri personalizate, care trebuie sa recunoastem ca arata foarte bine, si pot sa fie purtate in foarte multe situatii.

Tricourile personalizate pot sa fie purtate de catre acei domni care isi doresc sa atraga atentia asupra unor eveniment, iar astfel purtand tricourile respective vor promova evenimentul.

Alti domni isi doresc sa transmita mesaje prin intermediul tricourilor personalizate, altii poarta astfel de tricouri pentru a-si arata sustinerea fata de un artist sau fata de o cauza nobila.

Cu siguranta motive pentru a purta tricouri personalizate se mai gasesc, insa de regula cam acestea sunt cele mai importante.

Asadar, in mare parte cam aceste modele de tricouri prezentate in acest articol sunt cele pe care barbatii le vor purta mai mult ca sigur in acest sezon cald al anului 2018.

0 Shares
You May Also Like
Istoria costumului barbatesc

Istoria costumului barbatesc

Istoria costumului barbatesc incepe in urma cu cateva sute de ani cand ceea ce numim azi costum barbatesc…