Ce-trebuie-sa-vizitezi-in-Grecia

Ce trebuie sa vizitezi in Grecia?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care ai de gand sa vizitezi o tara europeana, cu siguranta ai putea sa accesezi Oxigen Tour, pentru a descoperi care sunt cele mai vizitate tari in momentul de fata, pentru a vedea cele mai avantajoase oferte de turism, si eventual pentru a-ti procura biletele de avion.

De exemplu, ai putea sa te gandesti sa vizitezi Grecia, care este o tara extrem de interesanta din toate punctele de vedere, si in mod evident vei avea o multime de obiective turistice de vizitat in aceasta tara.

Daca vei alege sa vizitezi Grecia, ai putea sa vizitezi mai intai de toate insula Santorini, care este o insula unica, ce detine peisaje de vis. Insula este renumita datorita caselor sale albe si simple, si datorita cerului de o nuanta albastra minunata.

Aceasta insula este recomandata tinerilor indragostiti, sau celor care isi doresc sa isi petreaca luna de miere, insa si persoanele pasionate de fotografie sau cele care nu se satura sa admire frumusetile naturii pot sa viziteze aceasta insula.

Capitala Greciei, Atena poate sa reprezinte deasemenea un punct de atractie pentru orice turist, asa ca daca intentionezi sa vizitezi Grecia, ar fi indicat sa vizitezi si capitala Atena.

Atena este unul dintre cele mai vechi orase ale lumii occidentale, avand o istorie de mai bine de 6000 de ani, si isi asteapta si in zilele noastre turistii, la adapostul celor 4 lanturi muntoase de care este pazita.

In capitala Greciei, Acropole este unul dintre cele mai importante obiective turistice, insa cu siguranta poti sa vizitezi si marile muzee ale Atenei, sau daca esti un fan al fotbalului, poti sa vizitezi stadioanele marilor echipe din capitala greciei, si anume AEK Atena, sau Panathinaikos Atena.

Un alt punct de atractie pentru turistii care intentioneaza sa viziteze aceasta tara, este Insula Mykonos. De regula, aceasta insula este vizitata de catre oamenii pusi pe distractie si pe voie buna, datorita faptului ca in aceasta zona se afla cele mai galagioase cluburi ale Greciei, unde au loc fel si fel de evenimente si de petreceri, la care participa cei mai renumiti dj din toata lumea.

Casele care se regasesc pe aceasta insula, sunt asemanatoare cu cele din Insula Santorini, avand culoarea alba, stradutele sunt pietruite, si exista chiar si nenumarate biserici si mori de vant.

Cei care intentioneaza sa faca cumparaturi din insula respectiva, trebuie sa viziteze capitala Chora, si mai exact, strada Matoyiani, care este si artera comerciala a orasului, acolo regasindu-se baruri, cafenele si magazine.

Insula Creta este deasemenea un punct de atractie pentru toti cei care intentioneaza sa viziteze Grecia. De fapt, dintre toate insulele, majoritatea turistilor aleg sa viziteze Insula Creta, care are si o pozitie geostrategica deosebita, aflandu-se la jumatatea distantei dintre Europa, Africa si Asia.

Deasemenea, cei care isi doresc sa viziteze Grecia, mai au posibilitatea de a vizita Insula Rodos, care are iesire la doua mari cu plaje deosebite.

Asadar, cei care isi doresc sa viziteze candva Grecia, cu siguranta au o multime de lucruri si de locuri interesante de vazut in aceasta tara.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…