Ce trebuie sa stie un dj nunta

0 Shares
0
0
0

Castiga cel mai bun. Aceasta este deviza celor mai buni dj nunta de pe piata. Cu cat esti mai profesionist si ai standarde de calitate mai inalte, cu atat vei reusi sa ai cat mai multe contracte incheiate, iar asta inseamna, implicit, mai multi clienti si mai multi bani.

Cota va creste odata cu numarul clientilor care te vor alege sa ii distrezi la diverse petreceri: nunti, botezuri, cumatrii etc. Odata ce ai atins un nivel maxi, iti poti creste si tariful. Banii ii poti investi intr-un echipament de sonorizare de ultima generatie, de exemplu, deoarece sunetul trebuie sa fie de o calitate inalta.

Insa, din cauza numarului mare de dj nunta, este posibil ca preturile cerute sa fie mici din dorinta de a-si atrage clienti fiecare dintre acestia. Insa, acest lucru duce la scaderea calitatii muncii, iar banii vor fi mai putini. Cu alte cuvinte, asta inseamna bani mai putini pentru cei care au rolul de a intretine atmosfera unei petreceri indiferent de natura ei.

Pretul pe care un dj nunta il cere este in functie de experienta cu care acesta se poate mandri. Iar cele mai bune recomandari vin din partea clientilor cu care a lucrat. Sa nu uitam ca vara este sezonul nuntilor, iar fiecare dj nunta trebuie sa fie pregatit pe masura cerintelor fiecarui client in parte.

Pentru ca nu toti viitorii miri isi permit sa isi angajeze o formatie care sa le cante la nunta, cauta o varianta cu mult mai ieftina si aceasta se numeste dj nunta. Uneori,    aceasta se poate dovedi a fi cea mai buna alegere, insa acest lucru depinde de dj si de cat de priceput este in meseria pe care o practica.

De cele mai multe ori, indicat este sa mergi pe mana prietenilor care iti pot recomanda un dj nunta priceput. In alte cazuri poti face propriile alegeri dupa ce in prealabil te-ai interesat in stanga si in drepta despre cel care nu-ti va lasa invitatii sa stea mai mult la masa decat pe ringul de dans.

Batalia dj-ilor de pe piata este apriga, avand in vedere ca fiecare vine cu oferte tentante menite sa-i atraga pe potentialii clienti din toate punctele de vedere.

Cum alegem playlist-ul

Muzica aleasa detine rolul esential in distrarea invitatilor, dar si in intretinerea atmosferei petrecerii de nunta. Melodiile trebuie alese impreuna cu dj-ul, insa viitorii miri trebuie sa tina cont si de recomandarile acestuia.

El va sti cu siguranta care sunt cerintele pietei avand in vedere ca invitatii sunt de varste diferite si trebuie sa le fie satisfacute gusturile. Negociati pretul cu acesta si ascultati cateva melodii inainte de a-l alege. Uitati-va la ce echipamente are, deoarece un calculator si un cd nu sunt suficiente.

0 Shares
1 comment
  1. Foarte bun articol; este important sa facem alegerea potrivita pentru ca nunta nu o faci mereu si trebuie sa fie un eveniment memorabil.

Comments are closed.

You May Also Like

Pentru orice nunta

Cand vine vorba despre petreceri in general sau in mod mai particular despre nunti cel mai greu este…