Ce tip de remorca auto este potrivita pentru un fermier?

Ce tip de remorca auto este potrivita pentru un fermier?

0 Shares
0
0
0

O remorca auto este deosebit de importanta pentru proprietarii de autoturisme, indiferent de activitatea acestora. Remorca poate fi folosita pentru a transporta diferite obiecte care nu incap sa in portbagajul masinii.

Exista diferite tipuri de remorci auto, iar in randurile care urmeaza puteti descoperi cateva dintre acestea, dar si ce tip de remorca este potrivita pentru un fermier. Iata asadar despre ce este vorba!

Remorca auto usoara

O remorca auto usoara este ideala pentru a fi utilizata in regim personal. Aceasta poate fi considerata o solutie potrivita chiar si pentru fermieri. Atunci cand merg de exemplu sa cumpere diferite suplimente si vitamine pentru animalele pe care le detin, pot folosi o astfel de remorca.

Remorca auto usoara insa, poate fi o solutie ideala si pentru cei care au alte domenii de activitate. O astfel de remorca poate fi inaltata cu obloane pe ambele parti, poate fi acoperita cu o prelata, sau poate suporta atasarea unui cadru metalic.

O remorca auto usoara poate suporta chiar si bascularea manuala. Deci, poate fi o solutie interesanta pentru fermieri si pentru agricultori, in diferite situatii.

Remorca auto carosata

Aceasta este cea mai potrivita remorca auto dintre toate cele existente, pentru diferite sarcini, iar un fermier cu siguranta are nevoie de o asemenea remorca, in interorul careia poate transporta de exemplu sacii cu cereale care reprezinta hrana animalelor.

In interiorul acestor remorci auto, fermierii pot transporta de-asemenea o multime de alte produse sau obiecte, chiar si utilaje de mici dimensiuni (o motosapa de exemplu, o motocoasa, o masina de tuns iarba, etc.

Referitor la aceasta categorie de remorci auto, trebuie facuta precizarea ca in cazul in care incarcatura impreuna cu remorca depasesc 750 de kilograme, remorca trebuie prevazuta cu sistem de franare. Daca insa greutatea este mai mica, nu este necesar sistemul de franare.

Remorca auto pentru transportul animalelor

Dupa cum si numele lasa sa se inteleaga, o astfel de remorca este potrivita pentru fermierii care trebuie sa se ocupe de transportul animalelor. Unii fermieri si-au facut un obicei din a cumpara la preturi atractive diferite animale, pe care mai apoi aleg sa le vanda la preturi mai mari, dupa un anumit timp.

Pentru a putea transporta animalele respective de la ferma la targul de animale, sau chiar pentru a le livra clientilor, fermierii folosesc remorcile auto pentru transportul animalelor.

Exista in clipa de fata diferite astfel de remorci auto, atat destinate transportului de animale mari (precum caii de exemplu), cat si pentru transportul animalelor mici (porti, oi, miei, etc.).

Remorca agricola

Pentru cei care se ocupa de agricultura, dar si pentru fermieri, o remorca agricola precum cele de pe https://www.rabota.ro/, poate reprezenta cea mai buna optiune.

O astfel de remorca poate fi utilizata pentru a transporta produse agricole de diferite tipuri (fructe si legume, stiuleti de porumb, porumb boabe sau diferite alte cereale, ingrasamant chimic, pesticide si insecticide, etc.).

Atunci cand este necesar ca agricultorii sau fermierii sa achizitioneze o remorca agricola, trebuie sa tina cont neaparat de utilajul la care va fi aceasta atasata. Pentru un vehicul mare de exemplu, este necesara o remorca de capacitate ridicata.

Pentru un motocultor de exemplu, poate fi aleasa o remorca agricola de dimensiuni reduse, iar aici putem da exemplu remorca REM500 de la Rabota.ro.

O astfel de remorca  este destinata modelelor mai mari de motocultoare, insa exista si modele mai mici de remorci destinate motocultoarelor, precum modelul REM400.

Acestea sunt in mare parte optiunile pe care agricultorii si fermierii le au la dispozitie atunci cand au nevoie sa isi aleaga o remorca. In functie de necesitati, fiecare va alege remorca potrivita.

0 Shares
You May Also Like