Ce-te-poate-invata-Ovb-Allfinanz-despre-asigurarea-creditelor

Ce te poate invata Ovb Allfinanz despre asigurarea creditelor?

0 Shares
0
0
0

Fiecare persoana are nevoie de o suma mai mica sau mai mare de bani pe care sa o foloseasca pentru a-si cumpara un frigider, o masina sau o locuinta, insa cu siguranta nu toata lumea dispune de suma de bani necesara.

Ei bine, persoanele care au un loc de munca stabil, care au o oarecare vechime la locul de munca, si care cu siguranta nu se gandesc la faptul ca peste doua – trei luni vor trebui sa isi caute un loc de munca, se pot gandi sa opteze pentru un imprumut bancar.

In momentul in care o anumita persoana merge la banca pentru a se imrpumuta, trebuie sa stie faptul ca pot sa apara doua riscuri, si anume, in primul rand riscul ca pe perioada in care se desfasoara creditul, cumparatorul sa sufere un accident sau sa se imbolnaveasca atat de tare astfel incat sa nu isi mai poata plati ratele. Al doilea risc ar fi acela ca bunul in cauza sa fie avariat.

Tocmai acesta este si motivul pentru care toata lumea care isi doreste sa opteze pentru un credit, sa contacteze cat mai rapid cea mai importanta firma de consultanta de la noi din tara, si anume Ovb Allfinanz, pentru a se informa despre cum se poate incheia o polita de asigurare pentru obtinerea unui credit.

De exemplu, consultantii celei mai renumite firme de pe piata, vor informa oamenii ca atunci cand se doreste un credit de nevoi personale, mai intai de toate se va incheia o polita de asigurare de viata, care are rolul de a acoperi decesul, invaliditatea partial sau totala, dar si somajul involuntar.

Consultantul Ovb Romania, fiind foarte bine documentat, va informa clientul ca aceasta polita de asigurare este necesara si ca fara ea nu se poate obtine creditul, pentru ca prin aceasta polita de asigurare, finantatorul isi poate recupera soldul creditului, iar familia asiguratului va fi scutita de plata ratelor, daca asiguratul pateste ceva.

Referitor la prima de asigurare pe care clientii o au de platit atunci cand solicita un credit de la banca, aceasta va fi cuprinsa undeva intre 0.7 si 1.23% pe an, din valoarea imprumutata, iar consultantii Ovb vor ajuta clientii sa aleaga cea mai indicata prima de asigurare pentru creditul pe care l-au ales.

In cazul celor care isi doresc sa isi cumpere o locuinta, trebuie mentionat faptul ca, pe langa asigurarea de viata a persoanei care solicita creditul, mai trebuie incheiata si o polita de asigurare a imobilului, pe toata durata de creditare, care sa priveasca despagubirile in caz de incendiu sau alte calamitati.

Societatea de asigurare la care se va incheia polita de asigurare, va putea sa fie aleasa de catre client, care mai intai de toate, ar trebui sa se consulte cu specialistul Ovb, pentru a lua cea mai buna decizie.

Trebuie mentionat insa faptul ca asigurarea se va incheia la valoarea evaluate de banca, iar in urma unei eventuale despagubiri, banc ava beneficia de banii oferiti de firma de asigurari.

0 Shares
You May Also Like