Ce scule electrice trebuie sa ai acasa?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta un mester are acasa tot felul de truse de chei si de scule pe care le foloseste atat la locul de munca, dar si acasa de cate ori are ocazia, insa nu doar mesterii ar trebui sa aiba acasa tot felul de chei si scule.

Fiecare dintre noi ar trebui sa avem acasa tot felul de scule electrice pentru ca nu se stie niciodata cand intervine o mica stricaciune pe langa casa pe care trebuie sa o repari, sau cand ai de instalat mobila aceste unelte iti pot fi de folos.

Deci, dupa cum spuneam, fiecare dintre noi ar trebui sa detinem o trusa de scule cat mai completa pentru a nu fi luati prin surprindere de faptul ca avem nevoie de o unealta si aceasta ne lipseste.

Din aceasta categorie de scule electrice profesionale care nu trebuie sa ne lipseasca ar face parte urmatoarele unelte:

Surubelnita cu acumulator

Cu siguranta fiecare are acasa cel putin o surubelnita, iar cei care au cel putin doua astfel de surubelnite sunt si mai inspirati datorita faptului ca au inteles ideea ca in anumite momente poti avea nevoie de o surubelnita dreapta, pe cand alteori iti trebuie una in cruce.

Si totusi sunt cazuri in care o simpla surubelnita nu este de ajuns astfel ca vom avea nevoie de o surubelnita electrica deoarece aceasta te poate scuti de efort dar vei putea face si economie de timp de exemplu daca vrei sa demontezi mobila sau sa o montezi la loc. Aceste surubelnite electrice nu sunt greu de manevrat astfel ca le poate manevra oricine, nu doar meseriasii.

Masina de gaurit cu baterie

In mod evident va veni timpul in care vei vrea sa agati un tablou in perete iar pentru a da o gaura in perete, sau in faianta sau chiar si intr-un dulap, vei avea nevoie de o masina de gaurit cu baterie.

Daca te gandesti ca nu are rost sa iti cumperi una pentru ca poti sa o imprumuti da la o cunostinta sau alta, sa stii ca gresesti pentru ca nu foarte multa lume mai imprumuta astfel de scule electrice, si iarasi ca sa apelezi la o cunostinta pentru a da o gaura in perete nu este prea placut, iar de aceea are  fi indicat sa iti cumperi si aceasta unealta, care odata si odata cu siguranta iti va fi utila.

Trebuie sa stii in momentul in care vrei sa iti cumperi o astfel de masina ca manevrabilitatea ei va fi mai usoara sau mai grea in functie de putere. Cu cat masina va fi mai puternica, cu atat fa fi si mai greu de manevrat.

Polizor unghiular

Polizorul unghiular sau flexul cum mai este cunoscut, cu siguranta este o unealta electrica profesionala care nu trebuie sa lipseasca de la o casa. Indiferent ca il folosesti in gospodarie pentru a taia diferite tevi, sau il folosesti la taierea tevilor pentru a-ti face un gard de jur-imprejurul casei, flexul iti este de mare ajutor.

De asemenea poti sa folosesti flexul si in cazul in care ai nevoie de slefuirea unor suprafete, sau de ce nu pentru ascutirea anumitor metale. De exemplu cu o panza speciala pe care o pui la flex o la flex, poti sa iti ascuti cutitele de bucatarie.

Tot cu ajutorul flexului, in cazul in care ai o panza speciala pentru lemn, poti sa tai fara nici o problema chiar si lemnul.

Ei bine, dupa cum se poate vedea cam acestea ar fi acele scule electrice profesionale care nu ar trebui sa lipseasca dintr-o casa.

Chiar daca nu folosesti in fiecare zi masina de gaurit, surubelnita electrica sau flexul, acestea nu trebuie sa iti lipseasca de acasa pentru ca nu stii cand vei avea nevoie de ele.

In cazul in care tocmai iti doresti achizitionarea unei astfel de unelte, ar fi indicat sa te orientezi spre un produs de firma pentru ca acesta este de o calitate superioara.

De asemenea, pe langa aceste unelte electrice, nu ar strica daca ti-ai cumpara si cate un set de burghie, o trusa de chei fixe, inelare sau tubulare si chiar si un set de imbusuri.

0 Shares
You May Also Like