Ce muzica alegeti la nunta voastra?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care incepeti pregatirile pentru nunta, cu siguranta va ganditi la toate detaliile care conteaza, pentru ca nunta voastra sa fie una speciala, sa fie o nunta pe care sa nu o uite nimeni ani de zile.

Ei bine, pentru asta va trebui sa optati pentru cea mai frumoasa sala de evenimente, apoi va trebui sa optati pentru cel mai bun organizator de nunti, dar si pentru cel mai bun pachet foto – video pentru nunta.

Avand deja toate serviciile acestea acontate, nu mai trebuie decat sa va decideti in ceea ce priveste muzica, si anume sa optati pentru serviciile unui dj, sau sa optati pentru lautari nunta.

In cazul in care aveti mai multi tineri invitati la nunta decat persoane mai invarsta, cu siguranta acestia se vor simti foarte bine, indiferent ca de muzica se ocupa un dj sau ca sunt invitati lautari la nunta.

Dj-ul poate sa puna si muzica de petrecere, dar poate sa puna si manele sau muzica populara, sau price alte genuri de muzica pentru nunta.

Este important de precizat si categoria de persoane in functie de clasa sociala din care acestia fac parte. Cu siguranta domnii cu functii importante pe la diferite companii, daca vor veni la nunta voastra isi vor dori sa asculte muzica de calitate, si poate nu vor fi tocmai incantati sa asculte muzica lautarilor.

In schimb, oamenii simplii, oamenii care iubesc viata si care se stiu distra si care fireste stiu sa se simta bine oriunde si in orice situatie, vor aprecia gestul de a invita lautari la nunta.

In ceea ce priveste lautarii care canta pe la diferite nunti, foarte multa lume si-a creat o impresie total gresita despre acestia, in mod special datorita videoclipurilor aparute pe Youtube, in care lautarii incasau sute si chiar mii de euro pentru dedicatii.

Cu siguranta insa lucrurile nu stau atat de rau precum pare, pentru ca lautarii isi fac programul lor pentru care sunt platiti, in cazul in care nu li se ofera bani pentru dedicatii.

Apoi, daca vreti sa invitati lautari la nunta, puteti face o intelegere cu acestia sa nu accepte sa faca dedicatii pentru nici un nuntas la nunta, deoarece voi sunteti mirii, si voi nu va doriti acest lucru.

Cu siguranta o nunta unde atmosfera este intretinuta de catre lautari, este o nunta de tinut mine, in cazul in care nu se fac dedicatii, iar lautarii isi fac propramul pentru care au fost platiti.

Exista multi lautari cunoscuti in fiecare zona a tarii, asa ca daca aveti preferinte puteti opta pentru lautarii preferati, sau puteti vizita restaurante unde canta acestia cu formatia pentru a vedea daca va sunt sau nu pe plac.

Un lucru este insa sigur, si anume ca o nunta unde este si dj, dar si formatie de lautari care sa cante live, va cuceri invitatii, iar acestia isi vor aminti mereu cu drag de nunta voastra.

In cazul in care insa lautarii pe care ii vreti sunt ocupati in data respectiva si nu vreti alti lautari, cu siguranta si un dj poate tine permanent lumea pe ringul de dans.

0 Shares
You May Also Like
Istoria papalitatii

Istoria papalitatii

Preeminenta (primatul) episcopului Romei asupra intregii Biserici Catolice, o institutie cunoscuta sub numele de “papalitate”, a avut nevoie…