Ce inseamna conceptul de case la cheie?

Ce inseamna conceptul de case la cheie?

0 Shares
0
0
0

A detine o locuinta ca si proprietate personala reprezinta un lucru foarte important, mai ales in Romania, locul in care ponderea chiriasilor este destul de mare.

Acest lucru se intampla majoritar deoarece din ce in ce mai multi proprietari care au in posesie mai multe locuinte au “mirosit” potentialul pe care il are aceasta piata si tocmai de aceea cauta sa inchirieze locuintele, acestea insemnand de fapt adevarate surse de venit.

Pentru chiriasi insa, conceptul de case la cheie poate fi mai mult decat satisfacator, deoarece investitia facuta este raportata la dreptul de proprietate si nicidecum la inchirierea unui spatiu pentru care nu au niciun drept.

Ideea de case la cheie inseamna de fapt o locuinta care este gata realizata si este numai buna de utilizat fara a i se mai aduce alte modificari. Acest lucru inseamna ca firma de constructii aleasa pentru realizarea proiectului se va ocupa de absolut toate etapele de construire ale unei case, plecand de la trasarea fundatiei si terminand cu aplicarea straturilor finale de acoperire si finalizare, astfel incat casa sa poata fi data in exploatare.

Practi acest lucru inseamna ca intr-un interval dat, de regula stabilit prin contract ca si acord intre ambele parti, deopotriva constructor si beneficiar, casa va fi realizata dupa specificatiile clientului, fireste, cu sfaturi tehnice din partea antreprenorului acolo unde este cazul sau acolo unde aceste informatii sunt solicitate.

Dincolo de acest aspect trebuie luat in considerare si faptul ca exista doua variante de lucru pentru aceste concepte de case la cheiie.

Pe de o parte se poate intampla ca firma de constructii sa solicite realizare imobilului folosind materialele proprii, iar acesta este sistemul binecunoscut de ofertare ce include material si manopera, sau mai pot exista situatii in care firma de constructii considera ca poate pune la dispozitie doar mana de lucru aferenta realizarii acestor case la cheie, caz in care suma totala la final de proiect va fi cu mult mai mica.

In oricare dintre variante am alege sa lucram, realizarea unei case la cheie de catre o firma de constructii este mai avantajoasa decat lucrarile in regie proprie, iar acest lucru poate fi confirmat de catre oricine.

Oricat de multe cunostinte am avea in domeniul constructiilor si oricat de bine conturat ne-ar fi simtul arhitectural, punerea in opera a anumitor materiale este o etapa ce trebuie sa fie realizata cu ajutorul unei firme de constructii cu adevarat specializate.

Unde gasim o astfel de firma?  Avangart.org este site-ul firmei cu acelasi nume, de pe care am putut gasi un portofoliu cu adevarat interesant. Acesti specialisti sunt foarte bine pregatiti atat in domeniul constructiilor civile cat si in ceea ce priveste punerea in opera a materialelor destinate construirii in mediul industrial.

Pentru acesti specialisti construirea de case la cheie reprezinta unul dintre cele mai simple proiecte, experienta in acest domeniu recomandandu-i ca fiind cei mai buni pentru proiectele noastre de construire. Vrei o casa de vis? Atunci nu mai astepta ci cauta si tu cele mai bune oferte disponibile pentru proiectul tau.

0 Shares
You May Also Like