Ce forme poate avea o masa pliabila?

Ce forme poate avea o masa pliabila?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand va cumparati un apartament, in cazul in care acesta nu este mobilat, mai intai de toate trebuie sa va ganditi la achizitia unui pat pentru a avea de dormit, dar si a unui set compus din masa si scaune, pentru a avea unde sa stati si sa serviti masa.

Cu totii stim ca apartamentele pot fi si foarte spatioase, dar pot avea si suprafete foarte mici, incat sa alegeti un pat si un set de masa si scaune, va poate aglomera foarte mult locuinta.

In aceste conditii, cu siguranta trebuie sa luati in calcul ideea achizitionarii unui pat pliant, dar si a unui set de masa pliabila si scaune, de pe https://www.mobilierinteligent.ro/mese-si-scaune.

Usor de depozitat, transportat si curatat, mesele pliabile sunt o investitie inteleapta pentru orice locuinta, dar si pentru o afacere de catering sau ospitalitate. Dimensiunea lor adaptabila inseamna ca sunt deosebit de practice pentru spatii de luat masa.

O masa pliabila poate fi impaturata in doua parti egale pentru o depozitare rapida si usoara si deplasata intre locatii cu usurinta. Mesele pliabile sunt adesea confectionate dintr-un material mai usor, cum ar fi plastic sau aluminiu, pentru o portabilitate simpla.

La fel ca toate obiectele de mobilier pliabile, mesele rabatabile sunt convenabile pentru a profita la maximum de spatiul disponibil sau pentru a extinde spatiul interior existent la exterior in anotimpurile mai calde. Mesele pliabile ofera mobilier rapid, care este simplu de asamblat si compact atunci cand este pliat.

Ce forma pot avea mesele pliabile?

Mesele pliabile au o varietate de lungimi, forme, inaltimi, culori si materiale. Fiecare varianta a mesei pliabile are scopul sau, fie ca este destinata catering-urilor mobile sau mobilierului permanent in cafenelele mici sau in locuintele cu spatiu redus.

Mese pliabile rotunde

Mesele rotunde sunt perfecte pentru masa de grup mai mare si sunt populare la nunti sau diferite evenimente. sau si acasa, daca optati pentru mese pliabile rotunde de mici dimensiuni.

Datorita marimii lor, acestea acasa va ofera posibilitatea de aseza la masa 4 persoane cu usurinta, pe cand, mesele pliabile pe care le puteti folosi la petreceri, pot gazdui 8 pana la 10 persoane.

Acestea ofera o atmosfera comuna pentru a lua masa si ii tin pe toti asezati unul langa celalalt pentru o conversatie fluenta si intima. Mesele rotunde pliabile sunt asadar potrivite in diferite situatii.

Mese pliabile dreptunghiulare

Ideale pentru camere mai inguste, mesele pliabile dreptunghiulare sunt deosebit de utile atunci cand esti limitat in spatiu. Mesele dreptunghiulare sunt disponibile pe mai multe lungimi pentru a va ajuta sa asezati cat mai multi oaspeti, variind de la patru la opt locuri.

Exista si mese pliabile cu forma dreptunghiulara care pot avea locuri de pana la 12 persoane. In ciuda designului extins, acestea sunt ideale pentru a lua masa pe terasa.

De-asemenea, datorita lungimii lor, mesele portabile dreptunghiulare functioneaza deosebit de bine ca mese tip bufet si pot fi asezate pe pereti pentru a maximiza spatiul.

Puteti sa folositi cand aveti musafiri o astfel de masa pliabila dreptunghiulara, care este excelenta pentru pastrarea consumului de alimente si bauturi. In mod alternativ, asezati-le de la capat la capat pentru a crea locuri de banchet in stil.

Mese pliabile patrate

Mesele pliabile patrate accesibile ofera toate avantajele unei mese, cu functia practica necesara pentru locurile multifunctionale. Daca nu sunteti sigur cat spatiu veti avea la dispozitie, mesele patrate reprezinta o alegere inteligenta si flexibila.

La fel ca in ceea ce priveste mesele dreptunghiulare, marginile meselor pliabile patrate cu colturile rotunjite, inseamna ca pot fi impinse impreuna pentru a se potrivi si pentru a crea suprafete mai mari. Cand aveti invitati, puteti sa acoperiti mesele pliabile patrate cu huse de masa pentru o decorare atractiva.

Asadar, dupa cum se poate vedea, un set compus din scaune si mese pliabile poate reprezenta cea mai buna solutie pentru dvs. in cazul in care locuiti intr-un apartament mic, si nu aveti suficient spatiu la dispozitie pentru a pastra o masa clasica si scaunele clasice.

De-asemenea, aceste mese si scaune va pot fi de mare folos si in cazul in care organizati un eveniment acasa, o masa festiva si aveti invitat. In functie de necesitati, puteti alege una din diferitele forme de mese pliabile.

Acestea, la fel ca si scaunele pliabile de-altfel, sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate. In plus, pe langa faptul ca se pot strange plia, (acesta este cel mai mare avantaj al lor), ele pot fi disponibile in diferite culori, astfel incat sa le puteti asorta cu toate elementele de decor din casa, de pe terasa, sau unde vor fi depozitate.

Tinand cont de toate cele mentionate in randurile de mai sus, se poate spune ca atunci cand aveti nevoie de mese si scaune, cea mai potrivita solutie este sa optati pentru scaune si mese pliabile.

0 Shares
You May Also Like