Ce este un termostat inteligent?

0 Shares
0
0
0

Probabil ati auzit si dvs. ca anumite cunostinte detin o locuinta smart, si se pot bucura de beneficiile unui termostat inteligent, care poate fi controlat prin internet. Pentru a intelege mai bine ce este un asemenea termostat, si cum functioneaza, va invitam sa parcurgeti acest articol alaturi de noi pana la final.

Avand o retea de calculatoare instalata la domiciliu sau afacere va permite sa faceti mult mai mult decat pur si simplu navigati pe web.

Termostatele inteligente (de asemenea, cunoscute si sub numele de termostate de internet) va pot economisi bani si pot ajuta mediul inconjurator, permitand sa controlati de la distanta sistemele de incalzire si de climatizare ale cladirii sau chiar sa raspundeti automat modificarilor mediului.

Ce este un termostat inteligent?

Un termostat este pur si simplu un dispozitiv mic care contine senzori si este folosit pentru reglarea temperaturii. Probabil ca aveti unul care controleaza sistemul de incalzire sau de aer conditionat din casa sau afacerea dvs. Termostatele sunt, de asemenea, instalate in vehicule motorizate si automate pentru a proteja piesele de supraincalzire.

Un termostat inteligent este un termostat de cladire programabil si totodata capabil sa se conecteze la o retea de protocol Internet (IP).

Printr-o conexiune IP puteti sa trimiteti de la distanta instructiuni catre un termostat pe Internet pentru a-l porni sau opri sau pentru a schimba programarea. Aceste termostate lucreaza adesea cu asistenti virtuali, cum ar fi Alexa sau Siri, pentru a include capabilitati de control vocal.

Unele termostate inteligente includ inteligenta artificiala care permite dispozitivului sa invete. De exemplu, atunci cand veniti acasa de la serviciu in acelasi timp in fiecare zi, veti invata sa reglati temperatura inainte de timp in asteptarea revenirii. Aceasta este partea inteligenta a termostatului inteligent.

Asadar, acestea fiind spuse, in cazul in care inca nu detineti unul, cu siguranta ar fi indicat sa va indreptati atentia spre un termostat comandat prin internet, iar salus IT500 poate reprezenta solutia ideala pentru dvs, atunci cand doriti un termostat perfect pentru o casa smart.

Termostatul iT500 comandat prin Internet, va ofera libertatea de a controla caldura in orice moment, de oriunde v-ati afla. Pentru o setare rapida, puteti alege unul dintre cele trei programe prestabilite, sau va puteti crea propriul program in functie de stilul de viata.

Caracteristicile termostatului iT500 de la Salus:

  • Programarea apei calde cu 3 porniri/opriri si functie boost pana la 3 ore;
  • Simplitatea adaugarii programelor de incalzire;
  • Alegeti dintre TOATE, 5/2 sau zile INDIVIDUALE;
  • Alerte geo-locatie, atunci cand sunteti la o anumita distanta de casa, reminder pentru setarea modului vacanta sau optiunea care va intreaba daca doriti pornirea caldurii pentru a avea o locuinta incalzita atunci cand va intoarceti acasa;
  • Tutoriale simplu de urmarit despre cum sa utilizati aplicatia.

Termostatul iT500 va functiona corespunzator si in cazul in care conexiunea la Internet va fi intrerupta temporar.

Asadar, tinand cont de toate aceste aspecte, in momentul in care intentionati sa aveti un termostat foarte inteligent acasa, care poate fi controlat prin internet, cu siguranta termostatul iT500 de la Salus poate fi solutia ideala pentru dvs. Deasemenea, la Salus puteti sa descoperiti si alte produse similare si nu numai, pentru a avea o locuinta smart.

0 Shares
You May Also Like