Ce este un buldoexcavator?

Ce este un buldoexcavator?

0 Shares
0
0
0

Aici analizam cateva dintre caracteristicile care definesc cele mai bune buldoexcavatoare din industria constructiilor de astazi. Aceasta masina a fost superstarul echipamentelor de constructii si al industriei de manipulare a materialelor pentru o lunga perioada de timp.

Te-ai gandit vreodata la ceea ce face excavator atat de popular?

Functiile buldoexcavatoare

Intr-un moment in care producatorii de echipamente proiecteaza masini pentru a efectua cat mai multe locuri de munca sau incearca sa urmeze abordarea “Swiss-army-knife”, buldoexcavatoarele cu versatilitatea lor, castiga inimi. Masina este atat o unitate de sapat dedicata, cat si o unealta de incarcare frontala.

Fie ca este vorba de santiere, zone de lucrari rutiere sau locuri in care este necesara terasamentul, buldoexcavatoarele pot fi vazute peste tot.

Majoritatea buldoexcavatoarelor au sisteme de montare cu conectare rapida si circuite hidraulice auxiliare pentru montarea simplificata a conexiunii, cresterea utilizarii masinii la locul de munca.

Functiile unui operator buldoexcavator

Utilaje grele buldoexcavatoare

  • Productivitate si performanta:este un alt criteriu pentru a judeca productivitatea masinii. Aici, trebuie remarcat faptul ca vine cu mai multa gama, o pompa de angrenaj robusta si de renume si au adancimea maxima de sapat si inaltimea de descarcare a incarcatorului.
  • Inteligenta conteaza:in afara de mecanica puternica, trebuie luata in considerare si inteligenta masinii. Deci, in cazul in care un excavator vine cu caracteristici de monitorizare de la distanta, care va permit sa obtineti un raport de lucru de zi cu zi, de avertizare la nivelul de combustibil, si de avertizare de intretinere prin SMS, atunci nu e nimic de genul asta.

Sa aruncam o privire la ceea ce este nevoie pentru a fi cel mai bun excavator din lume.

  • Mecanica puternica:un motor diesel puternic in inima si un sistem hidraulic incredibil definesc cele mai bune buldoexcavatoare. Motorul diesel genereaza putere, in timp ce hidraulica o amplifica. Puterea motorului diesel si capacitatea sistemelor hidraulice difera de la o varianta la alta.
  • Carburant:In plus, pentru un buldoexcavator ca cel mai bun din clasa sa, principala cerinta este eficienta consumului de combustibil. Aici, merita o mentiune; sa ofere cea mai buna eficienta a consumului de combustibil din clasa.
  • Cost redus de intretinere: Atunci cand identificati cel mai bun buldoexcavator, este de asemenea important sa se ia in considerare costul de intretinere. Cu cat costul este mai mic, cu atat este mai bine si acest lucru este foarte posibil cu masinile moderne din segment. Cu o tehnologie mai buna si imbunatatiri de design, masinile moderne sunt foarte capabile sa reduca costul total al intretinerii. Deci, poti avea linistea ta in timp ce aceasta masina excelenta isi face treaba. Schimba aici luneta utilaj la preturi foarte avantajoase.

Cu imbunatatiri in tehnologie si design, acestea au reusit sa reduca cerintele de umplere a lubrifiantilor cu intervale de service extinse, reducand costurile totale de intretinere.

Toate acestea plus o garantie de durata limitata, astfel incat sa va puteti bucura de liniste.

Deoarece operatiunile rapide si fara efort sunt necesitatea orei, aceasta functie capata, de asemenea, o mare importanta.

Excavatorul dvs. trebuie sa duca la bun sfarsit treaba si acesta este criteriul de top atunci cand alegeti excavatorul potrivit. Pentru a va asigura ca aveti suficienta putere pentru functionarea dvs., uitati-va la sistemele hidraulice si la optiunile de testare pentru urmatorul dvs. excavator. Multi vor enumera puterea sistemului lor si vor observa ce lucru poate fi efectuat in timpul unei zile de lucru intregi datorita acelei puteri.

Sistemele hidraulice mai puternice permit imbunatatiri ale eficientei si productivitatii, deoarece potriviti puterea de care aveti nevoie, dar performanta include si cel mai bun suport pentru munca dvs. Luati in considerare toate lucrarile pe care excavatorul dvs. va trebui sa le efectueze atunci cand faceti alegerea.

Doua optiuni majore de sprijin care trebuie luate in considerare sunt functiile zero de balansare a cozii sau zero de balansare a casei pentru excavatorul dumneavoastra. Aceste configuratii permit operatorului dumneavoastra sa lucreze in apropierea locurilor de sapat, a peretilor si a altor obstacole intr-un mod sigur.

Oscilatia zero pentru coada permite unui excavator sa se miste rapid si reduce probabilitatea oricarui impact accidental cu un obiect, cladire sau masina din jur. In timpul unei viraj, balansul zero pentru carcasa ajuta la prevenirea ca operatorul sa loveasca partea frontala si laterala a excavatorului atunci cand se deplaseaza.

Optiunile de zero-swing sunt inteligente daca lucrati intr-un spatiu cu multe obstacole de ambele parti. Cu toate acestea, aceasta configuratie inseamna un excavator mai larg si care nu este intotdeauna potrivit pentru un santier.

Aproape toate excavatoarele au un avantaj fata de buldoexcavatorul traditional: bratul este independent. Acest lucru permite operatorului dumneavoastra sa gestioneze masina si sa creeze o baza stabila care trebuie miscata mai putin. Obtineti vizibilitate si putere mai bune cu operatiuni mai fluide.

Astfel, este important sa iei in calcul faptul ca excavatoarele trebuie sa se adapteze locului in care trebuie sa fie folosit.

0 Shares
You May Also Like